Amplificator Semnal Camera WiFi HD

Amplificator portabil de semnal pentru Camera Video in Nasture WiFi HD, cu ajutorul caruia maresti raza de actiune a camerei. Are un acumulator reincarcabil ce poate oferi o autonomie de pana la 5 ore de functionare continua.

Detalii

Disponibilitate: In stoc ! Livrare in 24h!

400,00 lei

     Camera Video WiFi HD desi in camp deschis(fara nici un obstacol) transmite pana la o distanta de aproximativ 70 metri, o data ce se interpun obstacole distanta scade in functie de natura lor. Peretii reprezinta cea mai mare problema pentru raza de acoperire a camerei video in nasture pentru copiat la examene si anume:pt un perete raza de acoperire e una, daca mai intervine un al doilea perete raza scade si mai mult si desigur raza de acoperire scade cu cat peretii sunt mai grosi. Astfel raza de acoperire difera de la o locatie la alta(de la o cladire la alta).

     Folosind acest amplificator de semnal practic veti extinde distanta la care camera transmite imaginile LIVE. Dispozitivul primeste imaginile de la microcamera si cu cea de-a doua antena le transmite mai departe amplificate. Este doatat cu un acumulator LiPo reincarcabil, ce ofera o autonomie de pana la 5 ore de functionare.

     Acest dispozitiv este foarte simplu de folosit, se porneste inainte de a intra in sala de examen si se lasa intr-o bluza, poseta in cuier sau la geam, pe pervaz afara. Nu trebuie facut nimic altceva deoarece mini camera comunica in mod automat cu amplificatorul si imaginile sunt trasnmise amplificat mai departe tot in mod automat.


     Dimensiunile reduse ale dispozitivului face ca ascunderea lui sa se poata face foarte usor in cat mai multe locuri, in functie de particularitatile locatiei respective si de nevoile utilizatorului.

 

Setul cuprinde:
   - Amplificatorul de semnal
   - Incarcator 
   - Manual de Utilizare
   - Certificat de Garantie

 

Seturi Complete:
- Amplificator + Camera PX-50 + Cutiuta GSM cu Microcasca la pret promotional disponibil aici
- Amplificator + Camera PX-50 + Stick Bluetooth cu Microcasca la pret promotional disponibil aici
- Amplificator + Camera PC-50 la pret promotional disponibil aici


Path: > > Amplificator Semnal Camera WiFi HD