Camera PX-100 + Amplificator de Semnal

Sistem pentru Copiat ce contine o Camera Video in Nasture capabila sa transmita imagini LIVE cu subiectele, atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un monitor LCD si un amplificator portabil ce are rolul de a amplifica semnalul de la camera video pentru o mai mare raza de acoperire.

Detalii

wifi-amp

Disponibilitate: In stoc ! Livrare in 24h!

900,00 lei

   Camera Video WiFi HD desi in camp deschis(fara obstacole) transmite pana la 70 de metri, o data ce se interpun obstacole distanta scade in functie de natura lor. De regula peretii reprezinta cea mai mare problema pentru raza de acoperire a camerei PX-100 si anume:pt un perete raza de acoperire e una, daca mai intervine un al doilea perete raza scade si mai mult si desigur raza de acoperire scade cu cat peretii sunt mai grosi. Astfel raza de acoperire difera de la o locatie la alta(de la o cladire la alta).

Pentru a avea o siguranta recomandam folosirea acestui amplificator impreuna cu camera PX-100 La fiecare utilizare, indiferent de locatie!

Camera Video are rolul de a trimite imaginile celui care urmeaza sa iti trimita raspunsurile fara a mai fi nevoie ca tu sa ii soptesti subiectele. Mai multe detalii gasiti aici

Amplificatorul de semnal are rolul de a asigura un semnal mai puternic si de a extinde raza de acoperire a camerei video. Mai multe detalii gasiti aici

Setul cuprinde:
   - Camera Video in Nasture PX-100
   - Amplificator Semnal
   - Cablu de incarcare + Incarcator pentru Camera si pentru Amplificator
   - Manuale de utilizare
   - Certificat de garantie

Path: > > Camera PX-100 + Amplificator de Semnal