Camera Video PX100 + Stick Bluetooth

Casti de copiat cu camera video wireless HD WiFi ce transmite imagini HD live la un telefon mobil sau la o tableta +  Stick BlueTooth (fara absolut nici un fel de fir) cu casca Japoneza MC-2500toata de culoarea pielii(atentie cele cu capac negru se vad ca un dop in ureche)

Sistemul se potriveste pentru examenele dificile unde sala este destul de mica si nu poti sopti subiectele celui care iti dicteaza.

BONUS 4  Baterii Sony 337

     

Detalii

wifihd-stick

Disponibilitate: Stoc Limitat !

839,00 lei

Casti de Copiat cu camera video Wireless in Nasture 

     Sistem de copiat complet compus dintr-o camera video pentru copiat wireless HD WiFi ce transmite imagini HD live la un telefon mobil sau la o tableta si un sistem de copiat cu Stick BlueTooth (fara absolut nici un fel de fir) cu casca de copiat Japoneza MC-2500 toata de culoarea pielii(atentie cele cu capac negru se vad c aun dop in ureche)


      Stick-ul are microfon foarte sensibil dar cu toate acestea exista examene foarte stricte unde sala este foarte mica, supraveghetorii sunt foarte exigenti si astfel nu puteti sopti subiectele. In acest caz aveti nevoie de un sistem de copiat cu camera video in nasture pentru copiat. Casti de copiat cu camera video!

      Trebuie doar sa pornesti Camera Video inainte sa intri in sala. Cel care primeste subiectele trebuie doar sa porneasca WiFi-ul de la telefon apoi aplicatia si va primi instant imagini HD pe ecran.

      Camera trebuie imperecheata de acasa cu telefonul mobil: te conectezi la camera ca si cum te-ai conecta cu telefonul la o retea de internet (un ruter doar ca acum ruterul este camera). Camera are o retea cu nume si parola proprii pe care le poti personaliza si deci: NIMENI altcineva nu se va putea conecta si primi imagini. 

      SFAT: puneti numele retelei: BestCaffe Free, NetCafee Free, etc(se poate schimba din setari dupa prima conectare).

Mai multe detalii despre Camera Video in Nasture puteti gasiti: aici

Mai multe detali despre Sistemul de Copiat cu Casca fara absolut nici un fel de fir gasiti: aici

Camera Video WiFi HD desi in camp deschis(fara nici un obstacol) transmite pana la o distanta de aproximativ 70 metri, o data ce se interpun obstacole distanta scade in functie de natura lor. Peretii reprezinta cea mai mare problema pentru raza de acoperire a camerei video in nasture pentru copiat la examene si anume:pt un perete raza de acoperire e una, daca mai intervine un al doilea perete raza scade si mai mult si desigur raza de acoperire scade cu cat peretii sunt mai grosi. Astfel raza de acoperire difera de la o locatie la alta(de la o cladire la alta). Recomandam folosirea in plus a amplificatorului de semnal wireless:

- Amplificator + Camera PX-50 + Stick Bluetooth cu Microcasca la pret promotional disponibil aici

Pachetul contine:

- Stick Bluetooth cu casca de copiat MC1600 toata de culoarea pielii !!!
-
x Baterii Sony 337 Originale cu Oxid de Ag pt microcasca de copiat mc1600
- Camera Video in Nasture
- Nasturi de schimb pt a fi toti identici cu cel de la camera
- Incarcator pt Camera si pt Stick
- Manual de utilizare
- Certificat de garantie


După ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa îl adaugi în coș.
Formate de fisiere permise: GIF, JPG, PNG

Imagini

Text

* câmpuri obligatorii

Path: > > Camera Video PX100 + Stick Bluetooth