Camera GX-500 si Cutiuta GSM

Sistem de copiat complet, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul functioneaza cu 2 cartele SIM din orice retea, una pt Cutiuta GSM cu micro casca (pentru primit rezolvarile) si cea de-a doua cartela SIM intra in minicamera in nasture, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele la mii de km departare in doar 1...2 secunde!

Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

Detalii

gsm-px500

Disponibilitate: Promotie Valabila in limita Stocului !

2 699,00 lei

Preț redus!

-201,00 lei

2 900,00 lei

     Acest sistem este ideal de folosit la examenele foarte exigente, unde exista foarte multa strictete: nu ai voie cu telefon in sala de examen si chiar nici in cladirea respectiva, supraveghetorii sunt exigenti si foarte atenti la detalii, etc. Simplitatea acestui sistem, dimensiunile mult reduse fata de vechile modele, (fara multe fire, antene pe corp, etc) fovorizeaza ascunderea cu usurinta, supraveghetorilor fiind-ule foarte greu sa observe ceva dubios: nu trebuie sa soptesti subiectele, nu trebuie sa intervii in vre-un fel la dispozitive in timpul examenului, avand dimensiuni mici nu iese in relief prin haine chiar si vara imbracat cu haine subtiri.

     

 

Pentru acest sistem de copiat ai nevoie de 2 cartele SIM:
   - Una va intra in cutiuta GSM, folosita pentru a primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM aici
   - A doua cartela SIM intra in Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video aici

Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Nanocasca disponibila aici

Avantajele acestui sistem cu casca de copiat:
   - NU trebuie sa mai dictezi subiectele, camera le va transmite LIVE
   - NU este necesar sa ai telefon mobil in sala de examen:
        - Cutiuta GSM este practic un telefon care va raspunde automat la apel (tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton) si va transmite automat la casca din ureche. Cutiuta GSM este dotata si cu un microfon foarte sensibil. Si nu este mai mare decat o cutie de chibrite!
        - Camera Video are un suport in care se introduce cea dea doua cartela SIM. O data pornita, inainte sa intri in sala de examen sau in cladire, camera va transmite automat imagini LIVE fara a mai fi nevoie sa intervii in vre-un fel la ea in timpul examenului.
   - imaginile sunt transmise in timp real cu 1...2 secunde intarziere chiar si la mii de km distanta,
   - imaginile sunt receptionate pe orice PC, Laptop, Telefon de tip SmartPhone sau Tableta din orice punct de pe Glob cu acces la internet cu ajutorul unui program cu cateva secunde intarziere(1...2 sec).
   - cu ajutorul programului pe care il primiti in colet, poti vizualiza LIVE imaginile sau le poti inregistra, urmand sa le vizualizezi mai tarziu
   - desi poate parea complicat, acest sistem este foarte simplu de utilizat, (mult mai simplu decat sistemele anterioare), se pot descurca chiar si persoanele care nu au nici o cunostinta de utilizare a calculatoarelor si a telefoanelor,
- datorita dimensiunilor mai mici decat modelele vechi, este mult mai usor sa ascunzi pe tine noul sistem, chiar si Vara cand mergi subtire imbracat
- NU mai ai nici un fel de antena pe corp! La PX200 antena avea 20 cm- transmitea max 1000m. PX500 Plus are antena interna - transmite la mii de km!

      Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA


Setul cuprinde:
   - camera video in nasture GX-500 Pro
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
   - Micro Casca Japoneza MC 2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
   - 4 x Baterie  337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
   - instructiuni foarte detailate de utilizare
   - certificat de garantie + BONUS Cartela SIM cu numar pt Cutiuta GSM


Path: > > Camera GX-500 si Cutiuta GSM