Camera GX-800 si Cutiuta GSM

Sistem pentru copiat la examene complet ce face parte din gama produselor profesionale, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen.  Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

FARA Telefon Mobil !

Detalii

casca-cu-camera-video-gx800

Disponibilitate: Promotie Valabila in limita Stocului !

2 699,00 lei

Preț redus!

-201,00 lei

2 900,00 lei

 ATENTIE - Inainte de a cumpara aceasta camera trebuie sa te asiguri ca in zona unde o vei folosi ai semnal 4G cat mai bun altfel camera NU va functiona !!! Seria de camere PX-GX foloseste o tehnologie mai veche de transmitere per to per (camere P2P) care din pacate necesita un trafic de tate imens - trebuie sa ai viteza foarte buna de upload. Ceea ce uneori este foarte greu de oferit in conditiile in care in zona respectiva semnalul GSM nu este asa bun pe orice retea GSM ai alege. Astfel daca semnaul nu este 4G si aproape de full sunt sanse destul de mari sa nu te poti conecta la camera sau daca se conecteaza imaginile vor sosi cu intarziere foarte mare sau se vor bloca foarte des.

Vezi Noua Generati de Camere 4K pentru copiat i-Chat Cam S1 care foloseste metode diferite ce necesita un trafic de date mult mai mic si deci va functiona chiar si acolo unde este semnal 3G. 

Avantaje:
     - Fara Telefon Mobil cu tine in sala de examen,
     - GX-800 are acumulator incorporat pt aprox 2 ore
     - Firul dintre camera si modul este subtire si lung:
     - la cele cu pamblica neagra ascunzi greu modulul

     Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-800 Pro originala, deoarece exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor sisteme iar in realitate vand produse mult mai ieftine. Partea buna este ca le poti recunoaste usor:
          - GX-800 Pro are mufa de incarcare Type C
          - Firul dintre camera si unitatea de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime
          - GX-800 Pro are mai multe lentile care se pot schimba cuusurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

     Celelalte sisteme:
          - au dimensiuni mai mici: mici nu inseaman si performante, au procesor mai mic(max 0.5Ghz si 128 Mb DDR1):
                         - sunt mult mai lente,
                         - au latenta (intarzieri) mare
                         - se blocheaza deseori necesitand repornire
          - firul dintre camera si unitatea de procesare e o pamblica lata:
                         - unitatea de procesare se ascunde greu pe corp deoarece trebuie tinuta aproape de camera din cauza lungimii foarte scurte
                         - camera nu o poti monta la maneca
          - au mufa rotunda de incarcare sau cel mult micro USB
          - o sa fii surprins dar astea nu costa mai mult de 50 de dolari pe Aliexpres.com si tie ti se cere 2000 de lei. O tactica pe care o mai folosesc este sa copie pozele noastre si cand vei suna la dansii iti vor spune ca au altceva si ca acestea defapt acestea nu sunt bune. Noi va asteptam personal sa facem ce teste doriti :) In plus tinem cont de sfaturile primite iar sistemele noastre sunt imbunatatite de la an la an, astfel avem destui clienti care ne suna si ne multumesc dupa examene si asta ne bucura cel mai mult.

     Sistem pentru copiat la examene din gama Profesionala si este ideal de folosit la examenele Importante si exigente, unde exista foarte multa strictete: nu ai voie cu telefon mobil in sala de examinare, supraveghetorii sunt exigenti si atenti la detalii. Simplitatea acestui sistem pentru copiat, dimensiunile reduse fata de modelele vechi, va usureaza munca, va reduce stresul de a fi prins. Sistemul pentru Copiat se ascunde cu usurinta, supraveghetorilor fiind-ule foarte greu sa observe ceva neinregula: nu trebuie sa mai dictezi subiectele, nu trebuie sa intervii in vre-un fel la dispozitive in timpul examenului, avand dimensiuni mici nu iese in relief prin haine chiar si vara cand afara este foarte cald si esti imbracat cu haine subtiri.

    Acest sistem pentru copiat profesional este alcatuit din:
             - Cutiuta GSM, cu ajutorul careia vei primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM aici
             - Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video aici

             - Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Microvibratii disponibila aici

     Avantajele acestui sistem cu casca de copiat:
             - NU trebuie sa soptesti subiectele, camera le va transmite in timp real
             - NU este necesar sa ai Telefon la tine in sala de examen:
              - imaginile sunt transmise in timp real cu 1...2 secunde intarziere chiar si la mii de km distanta,
              - imaginile sunt receptionate pe orice PC, Laptop, Telefon de tip SmartPhone sau Tableta din orice punct de pe Glob cu acces la internet cu ajutorul unui program cu cateva secunde intarziere
              - cu ajutorul programului poti vizualiza LIVE imaginile sau le poti inregistra, urmand sa le vizualizezi mai tarziu chiar daca camera este oprita
              - datorita dimensiunilor mai mici decat modelele vechi, este mult mai usor sa ascunzi pe tine noul sistem, chiar si Vara cand mergi subtire imbracat

      Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA

     Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

     In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.

     Setul cuprinde:
        - camera video in nasture GX-800 Pro + mini Modem 4G
        - 10 nasturi de schimb identici cu camera
        - cablu de incarcare + Incarcator 
        - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
        - Micro Casca Japoneza MC 2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
        - 6 x Baterie 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
        - instructiuni foarte detailate de utilizare
        - certificat de garantie


Path: > > Camera GX-800 si Cutiuta GSM