Camera GX-800 si Cutiuta GSM

Sistem pentru copiat la examene complet ce face parte din gama produselor profesionale, ideal de folosit pentru examene importante si exigente, unde nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen. Sistemul  pentru copiat functioneaza cu 2 cartele SIM din orice retea, una pt Cutiuta GSM cu ajutorul careia vei primit rezolvarile si cea de-a doua cartela SIM intra in camera video in nasture, cu ajutorul careia transmiti imagini LIVE cu subiectele ajutorului tau de acasa.

Se potriveste atat pentru examenele clasice pe hartie A4 cat si pt cele pe monitor LCD. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

Sistem Profesional Recomandat Nedetectabil !

FARA Telefon Mobil, Baterie Externa sau Router 4G - Cartela intra direct in camera!

Detalii

casca-cu-camera-video-gx800

Disponibilitate: Promotie Valabila in limita Stocului !

2 700,00 lei

Preț redus!

-200,00 lei

2 900,00 lei

Avantaje:
     - Cartela SIM intra direct in GX800 - Fara Telefon sau Router 4G
     - Ai mai multe lentile in functie de tipul examenului:
               - cu zoom mai mare sau mai mic
               - cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic
     - GX-800 are acumulator incorporat pt aprox 3 ore
     - Firul dintre camera si modul este subtire si lung:
     - la cele cu pamblica neagra ascunzi greu modulul

     Ceea ce multi NU spun atunci cand promoveaza o camera de copiat este ca pe langa camera video mai ai la tine, ori un telefon mobil ori un Router 4G (care are dimensiuni apropiate cu un telefon mobil) cu rol de a da internet la camera.

     Camera GX-800 Pro este singura camera de pe piata la care Cartela SIM intra direct in camera video! Nu ai nevoie sa iei cu tine in examen un Router 4G sau un telefon mobil.

     Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-800 Pro originala, deoarece exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor sisteme iar in realitate vand produse mult mai ieftine. Partea buna este ca le poti recunoaste usor:
          - GX-800 Pro se introduce o cartela Nano SIM direct in camera si NU ai nevoie de Router 4G!
          - GX-800 Pro este singura camera care are mufa de incarcare Type C
          - Firul dintre camera si unitatea de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime
          - GX-800 Pro are mai multe lentile care se pot schimba cuusurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

     Celelalte sisteme:
          - cartela SIM nu intra in camera video: esti nevoit sa iei cu tine telefon mobil sau un Router 4G
          - unele modele de routere 4G nu stiu sa se conecteze automat la internet, trebuie sa faci setari manuale pt fiecare retea GSM in parte
          - au dimensiuni mai mici: mici nu inseaman si performante, au procesor mai mic(max 0.5Ghz si 128 Mb DDR1):
                         - sunt mult mai lente,
                         - au latenta (intarzieri) mare
                         - se blocheaza deseori necesitand repornire
          - firul dintre camera si unitatea de procesare e o pamblica lata:
                         - unitatea de procesare se ascunde greu pe corp deoarece trebuie tinuta aproape de camera din cauza lungimii foarte scurte
                         - camera nu o poti monta la maneca
          - au mufa rotunda de incarcare sau cel mult micro USB
          - o sa fii surprins dar astea nu costa mai mult de 50 de dolari pe Aliexpres.com si tie ti se cere 2000 de lei. O tactica pe care o mai folosesc este sa copie pozele noastre si cand vei suna la dansii iti vor spune ca au altceva si ca acestea defapt acestea nu sunt bune. Noi va asteptam personal sa facem ce teste doriti :) In plus tinem cont de sfaturile primite iar sistemele noastre sunt imbunatatite de la an la an, astfel avem destui clienti care ne suna si ne multumesc dupa examene si asta ne bucura cel mai mult.

     Sistem pentru copiat la examene din gama Profesionala si este ideal de folosit la examenele Importante si exigente, unde exista foarte multa strictete: nu ai voie cu telefon mobil in sala de examinare, supraveghetorii sunt exigenti si atenti la detalii. Simplitatea acestui sistem pentru copiat, dimensiunile reduse fata de modelele vechi, va usureaza munca, va reduce stresul de a fi prins. Sistemul pentru Copiat se ascunde cu usurinta, supraveghetorilor fiind-ule foarte greu sa observe ceva neinregula: nu trebuie sa mai dictezi subiectele, nu trebuie sa intervii in vre-un fel la dispozitive in timpul examenului, avand dimensiuni mici nu iese in relief prin haine chiar si vara cand afara este foarte cald si esti imbracat cu haine subtiri.

     Pentru acest sistem pentru copiat profesional ai nevoie de 2 cartele SIM:
             - Una va intra in cutiuta GSM, cu ajutorul careia vei primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM aici
             - A doua cartela SIM va intra in Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video aici

             - Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Microvibratii disponibila aici

     Avantajele acestui sistem cu casca de copiat:
             - NU trebuie sa soptesti subiectele, camera le va transmite in timp real
             - NU este necesar sa ai Telefon sau Router 4G la tine in sala de examen:
                     - Cutiuta GSM este practic un telefon care va raspunde automat la apel si va transmite automat la casca din ureche. Cutiuta GSM are incorporat si cu un microfonperformant. Ajutorul tau de acasa va auzi ce se intampla in sala de examinare.
                     - Camera Video are un suport in care se va introduce cea dea doua cartela SIM. O data pornita, camera video pentru copiat in nasture va transmite automat imagini LIVE fara a mai fi nevoie sa intervii in vre-un fel la ea in timpul examenului.
              - imaginile sunt transmise in timp real cu 1...2 secunde intarziere chiar si la mii de km distanta,
              - imaginile sunt receptionate pe orice PC, Laptop, Telefon de tip SmartPhone sau Tableta din orice punct de pe Glob cu acces la internet cu ajutorul unui program cu cateva secunde intarziere
              - cu ajutorul programului poti vizualiza LIVE imaginile sau le poti inregistra, urmand sa le vizualizezi mai tarziu chiar daca camera este oprita
              - datorita dimensiunilor mai mici decat modelele vechi, este mult mai usor sa ascunzi pe tine noul sistem, chiar si Vara cand mergi subtire imbracat

      Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA

     Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

     In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.

     Setul cuprinde:
        - camera video in nasture GX-800 Pro
        - 10 nasturi de schimb identici cu camera
        - cablu de incarcare + Incarcator 
        - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
        - Micro Casca Japoneza MC 2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
        - 6 x Baterie 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
        - instructiuni foarte detailate de utilizare
        - certificat de garantie


Path: > > Camera GX-800 si Cutiuta GSM