Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro

Camera Video pentru Copiat ce transmite imagini 4K cu subiectele ce are Autofocus, acumulator intern cu o autonomie de pana la 3 ore, Fara Telefon Mobil la tine in sala de Examen!

Avantaje:
 - Acumulator intern 2.5 ore autonomie;
 - Fara sa ai nevoie de Telefon Mobil cu tine in sala de Examen
 - Poate functiona FARA probleme atat cu 3G sau 4G;
 - La Camerele GX-PX daca nu ai 4G NU se conecteaza.

FARA Telefon in Examen!

Detalii

camera-copiat-i-cheat-s2-pro

Disponibilitate: Stoc Limitat

2 999,00 lei

Preț redus!

-501,00 lei

3 500,00 lei

       Camera Video pentru copiat la examene ce transmite Imagini 4k Ultra HD cu subiectele. Functioneaza perfect atat la examenele la care subiectele sunt pe o foiae de hartie cat si la acelea la care subiectele sunt la un monitor LCD sau la proiector pe perete. Camera are acumulator intern cu o autonomie de pana la 3 ore ore. Camera poate trimite atat Poze cu subiectele cat si imagini Video. In plus ajutorul tau de acasa, poate instala pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro. Fiecare camera are o adresa de email unica.
     Aplicatia se va conecta la camera ta folosind aceasta adresa de email, iar persoana care te ajuta va putea controla de la distanta camera: poate face poze sau poate trimite video. Astfel tu NU mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton in timpul examenului. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale.
     Ajutorul tau de acasa trebuie doar sa fie logat in adresa respectiva. Camera poate fi controlalta de la distanta atat de catre persoana care te ajuta, cat si de tine de la butonul cu fir. Daca nu vrei sa folosesti butonul poti renunta la acel fir.

      Camera Video pentru Copiat in nasture ce transmite imagini de o calitate deosebita la rezolutie 4K UHD. Foarte important este faptul ca mini Camera i-Cheat Cam S2 Pro are Focusare Automata (Autofocus) si deci NU trebuie sa mai invarti de nasture pentru a regla claritatea imaginii. Un alt aspect foarte important este faptul ca va functiona fara probleme chiar daca semnalul retelei GSM in zona unde vei utiliza camera nu este 4G. Camerele din seria PX-GX functioneaza doar daca au semnal 4G - Noua generatie de camere Video i-Cheat Cam S2 Pro functioneaza fara absolut nici o problema si cu semnal GSM 3G disponibil in zona respectiva. Este de remarcat si faptul ca dimensiunile noului model sunt extraordinar de mici si astfel vei ascunde camera pe sub haine mai usor.

Aplicatia i-Control Pro
     Aplicatia i-Control Pro poate fi instalata pe orice Calculator Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Din aplicatie poti selecta rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o trimiti iar la video poti alege deasemenea rezolutia, calitatea si durata cat camera va trimite video. Intrucat fisierele Video au dimensiuni destul de mari, pentru a nu astepta prea mult primirea imaginilor, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa butonul de Take Video selectezi din meniu timpul, rezolutia si claritatea.

    Atat camera S1 cat si S2 sau S2 Pro pot face poze la o calitate asemanatoare, diferenta fiind ca varianta S2 si S2 Pro poat trimite si Video. Deoarece calitatea pozelor este asemanatoare, pentru a putea sa iti faci o idee asupra performantelor camerelor, vezi mai jos un video ce contine poze trimise de cati-va clienti ce au folosit in 2019 camera S1 la BAC, Titularizare sau Definitivat. Va garantam ca pozele sunt din situatii reale si ca sunt facute cu S1.

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.

 Avantaje i-Cheat S2 Pro:
          - Acumulator reincarcabil integrat in camera cu autonomie de pana la 3 ore,
          - Fara Telefon Mobil la tine in sala de examen,
          - Camera poate trimite atat Poze cat si Video,
          - Compatibila cu Aplicatia i-Control Pro cu care ajutorul tau poate controla camera de la distanta,
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru,
          Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture,
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata,
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G.

Ce autonomie are?
       Camera de Copiat i-Cheat S2 Pro are un acumulator intern reincarcabil ce ofera o autonomie de pana la 3 ore de functionare. In aceste 3 ore poti trimite sute de poze sau zeci de minute de Video. De camera ai nevoie sa te tina in jur de o ora inainte sa inceapa examenul si de 10...20 de minute dupa ce examenul a inceput. De regula, 3 - 5 poze trimise sunt suficiente pentru a trimite toate subiectele. Astfel cele 3 ore sunt mai mult decat suficiente pentru came pentru orice examen.

Cum se monteaza Camera I-Cheat S2
       Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.

Functia de Auto Focus 
       Este o functie foarte importanta deoarece la modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata, iar ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura. Este important doar ca in momentul in care trimiti imaginile sa incerci sa nu te misti, altfel imaginea va fi tremurata.

Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
       Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

Cum oferi internet la Camera Video?
       Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca aceasta are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile sau filmarile Video pe Email. Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro are inclus un mini Router 4G in care vei introduce o cartela SIM din orice retea GSM. Astfel nu mai ai nevoie sa ai telefon mobil in sala de examen. Mini Routerul are dimensiuni mult mai mici decat un telefon mobil si deci il vei putea ascunde cu usurinta. Camera Video pentru copiat  i-Cheat S2 Pro comunica fara absolut nici un fel de fir cu mini Routerul.

     Nu trebuie sa iti faci griji, modemul 4G este cel mai mic model existent pe piata: 6cmx4cmx1cm, astfel il poti ascunde mult mai usor decat un telefon mobil. In plus el vine gata setat, tu nu trebuie sa mai faci nimic decat sa pornesti sistemul si va fi gata de utilizare in doar 1 minut.

Dimensiuni Extraordinar de Mici
       Desi pare greu de crezut, in ciuda performantelor deosebite pe care le are noua Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 1cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.

Coletul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S2 Pro + mini Modem 4G;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.


Path: > Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro