Camera 4K pt Copiat i-Cheat S1 Pro

Camera Video pentru Copiat ce transmite imagini 4K cu subiectele ce are Autofocus, acumulator intern cu o autonomie de pana la 6 ore Fara Telefon Mobil si Fara absolut nici un fel de Fir!

Avantaje:
 - Autofocus - NU trebuie sa reglezi claritatea;
 - Cuprinde toata foaia A4 intr-un singur cadru;
 - Imagini deosebit de clare 4K UHD;
 - Trimite imagini 4K cu ajutorul unui inel Special
 - Acumulator intern 6 ore autonomie
 - Antena semnal integrata in camera;
 - Poate functiona FARA probleme atat cu 3G sau 4G;
 - La Camerele GX-PX daca nu ai 4G NU se conecteaza.

FARA Fire si FARA Telefon in Examen!

Detalii

camera-copiat-i-cheat-s1-pro

Disponibilitate: Stoc Limitat

3 500,00 lei

       Camera Video pentru copiat la examene ce transmite Imagini 4k Ultra HD cu subiectele. Functioneaza perfect atat la examenele la care subiectele sunt pe o foiae de hartie cat si la acelea la care subiectele sunt la un monitor LCD sau la proiector pe perete. Camera are acumulator intern cu o autonomie de pana la 6 ore. NU are absolut nici un fel de fir, are senzor special pentru inel - face poza 4K si o transmite pe Email in momentul cand treci cu inelul prin fata camerei in nasture. Camera foloseste un inel special pe care trebuie sa il porti la mana. Atunci cand vei trece cu inelul prin fata nasturelui camera va face o poza de o calitate deosebita la rezolutie 4K si o va trimite pe emailul tau. Inelul este unul obisnuit, asemanator celui de logodna. Avem 2 marimi: de 18mm sau de 20mm.

      Camera Video pentru Copiat in nasture ce transmite imagini de o calitate deosebita la rezolutie 4K UHD. Foarte important este faptul ca mini Camera i-Cheat Cam S1 Pro are Focusare Automata (Autofocus) si deci NU trebuie sa mai invarti de nasture pentru a regla claritatea imaginii. Un alt aspect foarte important este faptul ca va functiona fara probleme chiar daca semnalul retelei GSM in zona unde vei utiliza camera nu este 4G. Camerele din seria PX-GX functioneaza doar daca au semnal 4G - Noua generatie de camere Video i-Cheat Cam S1 functioneaza fara absolut nici o problema si cu semnal GSM 3G disponibil in zona respectiva. Este de remarcat si faptul ca dimensiunile noului model sunt extraordinar de mici si astfel vei ascunde camera pe sub haine mai usor.

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.


     Avantaje i-Cheat S1 Pro:
          - Acumulator reincarcabil cu autonomie de pana la 6 ore
          - Fara Buton cu fir - Ai un inel pe care il treci prin fata nasturelui - camera va face si trimite pe Email poza Automat
          - Antena de semnal este integrata in Camera - Fara antena externa
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
          - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G

     Ce autonomie are?
       Camera de Copiat i-Cheat S1 Pro are un acumulator intern reincarcabil ce ofera o autonomie de pana la 6 ore de functionare. Atat timp cat camera video are acces la internet iar acumulatorul este incarcat poti trimite mii de imagini. O imagine are in jur de 5mb - o optiune cu internet activ de cati-va Gb de internet e suficient pentru toate examenele si pt toate testele pe care le vei face.

    Cum Functioneaza Camera i-Cheat S1 Pro?
      Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.
      Trebuie sa pui inelul la mana si ori de cate ori vei trece inelul prin fata camerei video aceasta in mod automat fac face o poza 4K Ultra HD de o calitate foarte buna si o va trimite tot automat pe adresa ta de email. Din camera nu mai iese acel fir cu buton deoarece camera are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata nasturelui cu camera video pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
       Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai trecut cu inelul prin fata nasturelui cu camera sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata - ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

     Fara Buton cu Fir - Inel special
       Camera pentru Copiat I-Cheat Cam S1 Plus NU mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Plus. Camera in nasture are integrat un senzor special care va detecta momentul cand vei trece cu acesta prin fata ei si va face o fotografie 4K Ultra HD pe care o va trimite pe emailul tau. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna, dar este unul special creat pentru a putea fi recunoscut de catre camera i-Cheat Cam S1 Pro.         Totul este automat si nu trebuie decat sa pornesti camera inainte sa  intri in cladire iar apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei video aceasta va face o poza si o va trimite pe email.
       Este important ca dupa momentul ce ai trecut cu inelul prin fata camerei sa nu te misti in jur de 5 secunde altfel poza va iesi tremurata - la fel ca la telefonul personal. Avem 2 marimi de inele: de 18mm si de 20mm. Dupa cum probabil ati realizat functioneaza doar cu aceste inele speciale si nu cu inelele proprii :)

     Functia de Auto Focus 
       Este o functie foarte importanta deoarece la modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata, iar ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura. Este important doar ca in momentul in care trimiti imaginile sa incerci sa nu te misti, altfel imaginea va fi tremurata.

     Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
       Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

     Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G
       Cea mai mare problema a camerelor video existeete pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G sau daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full si chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului iar ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro va functiona fara probleme chiar dac ain zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15....max 20 secunde iar pe 3G in 20...25 sec. Avantajul este indiferent ce semnal ai camera NU se va bloca!

     Cum oferi internet la Camera Video?
       Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca aceasta are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile pe Email. Camera pentru Copiat i-Cheat S1 Pro are inclus un mini Router 4G in care vei introduce o cartela SIM din orice retea GSM. Astfel nu mai ai nevoie sa ai telefon mobil in sala de examen. Mini Routerul are dimensiuni mult mai mici decat un telefon mobil si deci il vei putea ascunde cu usurinta. Camera Video pentru copiat  i-Cheat S1 Pro comunica fara absolut nici un fel de fir cu mini Routerul.

     Semnalul WiFi se poate detecta?
       Reteaua WiFi pe care mini Routerul 4G o face pentru camera este ascunsa si sub nici o forma nimeni NU va putea gasi reteaua WiFi respectiva.

     Dimensiuni Extraordinar de Mici
       Desi pare greu de crezut, in ciuda performantelor deosebite pe care le are noua Camera pentru Copiat i-Cheat S1 Pro este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 1cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.

   Camera I-Cheat Cam S1 Lite:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Buton cu fir pentru a trimite poza
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx0.3cm

       - Mini Antena WiFi Externa - acel firicel subtire
       - Necesita baterie externa - alimentare cu cablu MicroUSB
       - Necesita o retea WiFi de la un telefon Mobil sau de la un mini Router

   Camera I-Cheat Cam S1 Plus:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Antena WiFi Interna
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx0.4cm
       - NU mai ai buton cu fir - Poza se trimite trecand prin fata camerei cu acel Inel

       - Necesita baterie externa - alimentare cu cablu MicroUSB
       - Necesita o retea WiFi de la un telefon Mobil sau de la un mini Router

   Camera I-Cheat Cam S1 Pro:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Baterie Interna 6 ore autonomie!
       - Antena WiFi Interna
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx1cm
       - NU mai ai buton cu fir - Poza se trimite trecand prin fata camerei cu acel Inel

       - Fara Telefon Mobil in sala de examen

     Coletul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S1 Pro;
          - Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

       Pentru cei care abuzeaza de politica de retur si isi fac treaba cu sistemul de copiat apoi doresc sa il returneze si cer banii inapoi "ca NU sunt multumiti" trebuie sa stie ca toate imaginile raman salvate pe serverul producatorului iar la nevoie se pot cere si verifica daca intradevar produsul nu a functionat sau daca clientul si-a facut treaba si apoi vrea banii inapoi. In plus:
          - in primul rand aceste camere sunt extraordinar de performante si de calitative
          - avem peste 15 ani de experienta in domeniu si stim ce facem
          - produsele sunt testate si verificate inclusiv inainte de a le expedia

       Posibiltatea ca acest sistem sa nu functioneze este extrem extrem de mica.


Path: > Camera 4K pt Copiat i-Cheat S1 Pro