Camera pt Copiat 4K i-Cheat S2

Ultima Noutate in materie de Camere Video pentru copiat la examene: camera video in nasture ce transmite imagini in timp real la rezolutie 4K UHD cu subiectele.

Avantaje:
 - Camera S2 poate trimite atat Poze cat si Video;
 - Aplicatie pe calculator pt controlul camerei de la distanta;
 - Aplicatie i-Control Pro pt a face Poze si Video de la distanta
 - NU mai trebuie sa apesi pe buton in timpul examenului;

Model Nou 2020 - Fara Telefon Mobil

Detalii

camera-copiat-4k-s2

Disponibilitate: Stoc Limitat

2 699,00 lei

Preț redus!

-201,00 lei

2 900,00 lei

     Camera Video pentru copiat i-Cheat S2, care spre deosebire de modelul S1 poate trimite atat Poze cu subiectele cat si imagini Video. In plus ajutorul tau de acasa, poate instala pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro. Fiecare camera are o adresa de email unica.
     Aplicatia se va conecta la camera ta folosind aceasta adresa de email, iar persoana care te ajuta va putea controla de la distanta camera: poate face poze sau poate trimite video. Astfel tu NU mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton in timpul examenului. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale.
     Ajutorul tau de acasa trebuie doar sa fie logat in adresa respectiva. Camera poate fi controlalta de la distanta atat de catre persoana care te ajuta, cat si de tine de la butonul cu fir. Daca nu vrei sa folosesti butonul poti renunta la acel fir.

Aplicatia i-Control Pro
     Aplicatia i-Control Pro poate fi instalata pe orice Calculator Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Din aplicatie poti selecta rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o trimiti iar la video poti alege deasemenea rezolutia, calitatea si durata cat camera va trimite video. Intrucat fisierele Video au dimensiuni destul de mari, pentru a nu astepta prea mult primirea imaginilor, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa butonul de Take Video selectezi din meniu timpul, rezolutia si claritatea.

     Atat camera S1 cat si S2 pot face poze la o calitate asemanatoare, diferenta fiind ca varianta S2 poate trimite si Video. Deoarece calitatea pozelor este asemanatoare, pentru a putea sa iti faci o idee asupra performantelor camerelor, vezi mai jos un video ce contine poze trimise de cati-va clienti ce au folosit in 2019 camera S1 la BAC, Titularizare sau Definitivat. Va garantam ca pozele sunt din situatii reale si ca sunt facute cu S1.

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.  

Avantaje i-Cheat S2 (Model 2020):
          - ajutorul tau de acasa poate controla camera cu o aplicatie instalata pe Calculator, Laptop,
          - tu nu mai trebuie sa apesi pe buton in timpul examenului,
          - camera trimite poze 4K,
          - camera poate trimite si Video
          - pozele si fisierele video se primesc pe o adresa de email - fiecare camera are adresa unica!
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
          - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata

Cum se monteaza Camera I-Cheat S2
       Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.

Functia de Auto Focus
       Este o functie foarte importanta deoarece la modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata, iar ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura. Este important doar ca in momentul in care trimiti imaginile sa incerci sa nu te misti, altfel imaginea va fi tremurata.

Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
       Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

Autonomie Acumulator
       Camera I-Cheat Cam S2 vine cu un acumulator ce are o autonomie de aproximativ 4 ore.

Cum oferi internet la Camera Video?
       Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca ea are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile pe Email. Ai nevoie de o cartela SIM, ce are credit sau o optiune activa cu minim 2Gb de internet . Cartela SIM se va introduce intr-un mic modem 4G care va da internet la camera. Intre modem si camera nu exista nici un fel de fir, ele comunica wireless.

     Nu trebuie sa iti faci griji, modemul 4G este cel mai mic model existent pe piata: 6cmx4cmx1cm, astfel il poti ascunde mult mai usor decat un telefon mobil. In plus el vine gata setat, tu nu trebuie sa mai faci nimic decat sa pornesti sistemul si va fi gata de utilizare in doar 1 minut.

Dimensiuni Extraordinar de Mici
       Desi pare greu de crezut, in ciuda performantelor deosebite pe care le are noua Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 0.3cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.

Pachetul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S2 + mini Modem 4G + acumulator 4h autonomie
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu MicroUSB de incarcare
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

Path: > Camera pt Copiat 4K i-Cheat S2