Camera pt Copiat 4K i-Cheat S1 Plus

Ultima Noutate in materie de Camere Video pentru copiat la examene: camera video in nasture ce transmite imagini in timp real la rezolutie 4K UHD cu subiectele.

Avantaje:
 - Autofocus - NU trebuie sa reglezi claritatea;
 - Cuprinde toata foaia A4 intr-un singur cadru;
 - Imagini deosebit de clare 4K UHD;
 - Trimite imagini 4K cu ajutorul unui inel Special
 - Antena semnal integrata in camera;
 - Poate functiona FARA probleme atat cu 3G sau 4G;
 - La Camerele GX-PX daca nu ai 4G NU se conecteaza.


Detalii

camera-copiat-4k-s1-plus

Disponibilitate: Stoc Limitat

2 499,00 lei

Preț redus!

-201,00 lei

2 700,00 lei

       Camera Video pentru copiat i-Cheat S1 Plus beneficiaza de o tehnologie speciala pentru a trimite imaginile ajutorului tau de acasa fara sa mai ai acel buton cu fir.  Camera foloseste un inel special pe care trebuie sa il porti la mana. Atunci cand vei trece cu inelul prin fata nasturelui camera va face o poza de o calitate deosebita la rezolutie 4K si o va trimite pe emailul tau. Inelul este unul obisnuit, asemanator celui de logodna. Avem 2 marimi: de 18mm sau de 20mm.

       Camera Video pentru Copiat in nasture ce transmite imagini de o calitate deosebita la rezolutie 4K UHD. Functioneaza fara probleme atat pentru examenele unde subiectele sunt pe o foaie de hartie cat si pentru cele unde subiectele sunt la un monitor LCD. Foarte important este faptul ca mini Camera i-Cheat Cam S1 Plus are Focusare Automata (Autofocus) si deci NU trebuie sa mai invarti de nasture pentru a regla claritatea imaginii. Un alt aspect foarte important este faptul ca va functiona fara probleme chiar daca semnalul retelei GSM in zona unde vei utiliza camera nu este 4G. Camerele din seria PX-GX functioneaza doar daca au semnal 4G - Noua generatie de camere Video i-Cheat Cam S1 functioneaza fara absolut nici o problema si cu semnal GSM 3G disponibil in zona respectiva. Este de remarcat si faptul ca dimensiunile noului model sunt extraordinar de mici si astfel vei ascunde camera pe sub haine mai usor.

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.     Avantaje i-Cheat Cam S1 Plus:
       - Fara Buton cu fir - Ai un inel pe care il treci prin fata nasturelui - camera va face si trimite pe Email poza Automat
       - Antena de semnal este integrata in Camera - Fara antena externa
       - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
       - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
       - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
       - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata
       - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G

    Cum Functioneaza noua Camera I-Cheat Cam S1 Plus
       Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.
       Trebuie sa pui inelul la mana si ori de cate ori vei trece inelul prin fata camerei video aceasta in mod automat  face o poza 4K Ultra HD de o calitate foarte buna si o va trimite tot automat pe adresa ta de email. Din camera nu mai  iese acel fir cu buton deoarece camera are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata nasturelui cu camera video pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
       Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai trecut cu inelul prin fata nasturelui cu camera sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata - ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

     Fara Buton cu Fir - Inel special
       Camera pentru Copiat I-Cheat Cam S1 Plus NU mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Plus. Camera in nasture are integrat un senzor special care va detecta momentul cand vei trece cu acesta prin fata ei si va face o fotografie 4K Ultra HD pe care o va trimite pe emailul tau. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna, dar este unul special creat pentru a putea fi recunoscut de catre camera i-Cheat Cam S1 Pro.         Totul este automat si nu trebuie decat sa pornesti camera inainte sa intri in cladire iar apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei video aceasta va face o poza si o va trimite pe email.
       Este important ca dupa momentul ce ai trecut cu inelul prin fata camerei sa nu te misti in jur de 5 secunde altfel poza va iesi tremurata - la fel ca la telefonul personal. Avem 2 marimi de inele: de 18mm si de 20mm. Dupa cum probabil ati realizat functioneaza doar cu aceste inele speciale si nu cu inelele proprii :)

     Functia de Auto Focus
       Este o functie foarte importanta deoarece la modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata, iar ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura. Este important doar ca in momentul in care trimiti imaginile sa incerci sa nu te misti, altfel imaginea va fi tremurata.

     Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
       Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

     Autonomie Acumulator
       Camera I-Cheat Cam S1 Plus NU are acumulator intern. Camera se va alimenta de la o baterie externa de tip Power Banck - baterie portabila pentru incarcat telefoanele mobile. NU te speria!!!! Cele pe care le stii tu probabil sunt foarte mari ca dimensiune. Camera consuma de 20 ori mai putin decat un telefon mobil si deci ai nevoie de o baterie externa foarte mica. In comert exista baterii externe de 1500 - 2000 mAh. Desi este de capacitate foarte mica, o baterie de 2000 de mAh spre exemplu ofera camerei video o autonomie de peste 10 ore de functionare continua. Deci acele baterii pee care multi dintre noi le stim de 5000....12 000 mAh sunt mult mult prea mari.
       Un acumulator portabil de 2000 mAh are dimensiunea cat a degetului mare de la mana sau cat un card bancar daca este din acela plat. Se recomanda a se utiliza o baterie externa Sony, Huawey, Samsung sau orice altceva de calitate care sa coste macar 50...70 lei si NU acelea de 20...30 lei.

     Cum oferi internet la Camera Video?
       Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca ea are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile pe Email. Poti oferi acces camerei video pentru copiat la internet in 2 moduri:
          - se face hotspot de pe telefonul tau - telefonul shareaza catre camera conexiunea la internet(telefonul trebuie sa fie la maxim 2 - 5 m de camera)
          - se poate folosi un mini router portabil 4G ca cel de aici

     Semnalul WiFi se poate detecta?
       Daca folosesti telefonul mobil ai o casuta pe care trebuie sa o bifezi in momentul cand setezi functia de Hotspot "Ascundere retea WiFi" sau "Difuzare CCID". Daca vei bifa acea casuta sub nici o forma nimeni NU va putea gasi reteaua WiFi respectiva indiferent cu ce va da cautare. Daca nu o bifezi, oricine da cautare la retele fiwi va gasi reteaua respectiva.
       Daca alegi sa folosesti acel mini Router portabil, in momentul cand setezi numele retelei wifi ai undeva la fel acea casuta care va trebui bifata. Astfel reteaua WiFi va fi ascunsa in totalitate.

     Daca alegi sa folosesti propriul telefon mobil trebuie sa stii ca acesta are rolul de a prelua imaginile de la camera video in nasture si de a le transmite mai departe pe emailul tau. Intre camera si telefonul mobil nu exista fire si deci telefonul il poti ascunde la tine sau il poti lasa intr-o poseta, mapa, bluza in cuier, pe pervaz afara, oriunde dar nu mai mult de 2-5 metri de tine.

      In mod obisnuit nu ai voie cu un telefon in sala de examinare, dar daca nu te controleaza nimeni il poti asunde undeva la tine. Se va putea utiliza orice marca de telefon mobil ce este compatibil cu retelele 3G, 4G.

     Poti folosi orice  model de telefon mobil de tip smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa activezi inainte o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru toate examenele si testele pe care le vei face. O poza are undeva la 5mb. Trebuie sa setezi telefonul mobil pe sillent si sa dezactivezi toate soneriile si vibratiile inainte sa intri in sala de examinare pentru a nu te deranja nimeni in timpul examenului.

     Daca alegi sa folosesti mini Routerul 4G trebuie sa stii ca nu exista absolut nici o diferenta din punct de vedere al performantelor. Folosirea unui Mini Router 4G ar avea urmatoarele avantaje:
               - este putin mai mic decat un telefon mobil
               - are soft specializat doar pentru internet
               - este stabil, nu te poate suna nimeni in timpul examenului
               - se poate utiliza o mini antena pentru imbunatatirea semnalului 3G 4G in zone cu semnal slab

     Mai multe detalii despre setul de mini antene ce pot imbunatati semnalul GSM daca camera se foloseste in zone cu semnal mai slab gasiti aici

     Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G
       Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G sau daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full si chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului iar ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15....max 20 secunde iar pe 3G in 20...25 sec. Avantajul este indiferent ce semnal ai camera NU se va bloca!

     Dimensiuni Extraordinar de Mici
       Desi pare greu de crezut, in ciuda performantelor deosebite pe care le are noua Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 0.4cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.

   Camera I-Cheat Cam S1 Plus:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Buton cu fir pentru a trimite poza
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx0.3cm

       - Mini Antena WiFi Externa - acel firicel subtire
       - Necesita baterie externa - alimentare cu cablu MicroUSB
       - Necesita o retea WiFi de la un telefon Mobil sau de la un mini Router

   Camera I-Cheat Cam S1 Plus:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Antena WiFi Interna
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx0.4cm
       - NU mai ai buton cu fir - Poza se trimite trecand prin fata camerei cu acel Inel

       - Necesita baterie externa - alimentare cu cablu MicroUSB
       - Necesita o retea WiFi de la un telefon Mobil sau de la un mini Router

   Camera I-Cheat Cam S1 Pro:
       - Autofocus
       - Rezolutie 4K Ultra HD
       - Baterie Interna 6 ore autonomie!
       - Antena WiFi Interna
       - Dimensiuni: 2cmx5cmx1cm
       - NU mai ai buton cu fir - Poza se trimite trecand prin fata camerei cu acel Inel

       - Fara Telefon Mobil in sala de examen

     Coletul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S1 Plus;
          - Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

       Pentru cei care abuzeaza de politica de retur si isi fac treaba cu sistemul de copiat apoi doresc sa il returneze si cer banii inapoi "ca NU sunt multumiti" trebuie sa stie ca toate imaginile raman salvate pe serverul producatorului iar la nevoie se pot cere si verifica daca intradevar produsul nu a functionat sau daca clientul si-a facut treaba si apoi vrea banii inapoi. In plus:
          - in primul rand aceste camere sunt extraordinar de performante si de calitative
          - avem peste 15 ani de experienta in domeniu si stim ce facem
          - produsele sunt testate si verificate inclusiv inainte de a le expedia

       Posibilitatea ca acest sistem sa nu functioneze este extrem extrem de mica.


Path: > Camera pt Copiat 4K i-Cheat S1 Plus