Camera pt Copiat 4K i-Cheat S1

Camera Video pentru copiat(Model:2019) la examene in nasture ce transmite imagini in timp real la rezolutie 4K UHD cu subiectele de pe o foaie de hartie sau de la monitor LCD.

Avantaje:
- Autofocus - NU trebuie sa reglezi claritatea;
- Cuprinde toata foaia A4 intr-un singur cadru;
- Imagini deosebit de clare 4K UHD;
- Poate functiona FARA probleme atat cu 3G sau 4G;
- La Camerele GX-PX daca nu ai 4G NU se conecteaza.


Detalii

camera-copiat-4k-s1

Disponibilitate: Stoc Limitat

2 000,00 lei

Preț redus!

-300,00 lei

2 300,00 lei

       Camera Video pentru Copiat in nasture capabila sa trimita imagini de o calitate deosebita la rezolutie 4K UHD. Functioneaza fara probleme atat pentru examenele unde subiectele sunt pe o foaie de hartie cat si pentru cele unde subiectele sunt la un monitor LCD.

     Foarte important este faptul ca mini Camera i-Cheat Cam S1 are Focusare Automata (Autofocus) si deci NU trebuie sa mai invarti de nasture pentru a regla claritatea imaginii. Un alt aspect foarte important este faptul ca va functiona fara probleme chiar daca semnalul retelei GSM in zona unde vei utiliza camera nu este 4G. Camerele din seria PX-GX functioneaza doar daca au semnal 4G. Este de remarcat si faptul ca dimensiunile noului model sunt extraordinar de mici si astfel vei ascunde camera pe sub haine mai usor.

Pentru a vedea cat de clare sunt pozele RECOMANDAM sa selectati din coltul din dreapta jos de la acea rotita 2160p60 4k si vizualizati marind pe intreg ecranul.

 

       Avantaje i-Cheat Cam S1:
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
          - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G   

     Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
       Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

     Autonomie Acumulator
       Camera I-Cheat Cam S1 NU are acumulator intern. Dimensiunile foarte mici ale camerei nu permit utilizarea unui acumulator care sa ofere o autonomie satisfacatoare. Camera are mufa MicroUSB si astfel se poate alimenta de la orice Baterie Externa pentru incarcat telefoanele mobile. Se recomanda o baterie externa de 2000-3000 mAh si nu mai mare. Cele recomandate de noi  le gasiti la Altex sau Carrefour, costa in jur de 30 lei si sunt de marimea degetului mare de la mana, oferind pana la 4 ore de functionare continua. Poti gasi la noi o baterie special modificata: vezi aici

     Dimensiuni Extraordinar de Mici
       Desi pare greu de crezut, in ciuda performantelor deosebite pe care le are noua Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 este si surprinzator de mica. Are doar 2cm latime 5cm lungime si 0.3cm grosime. Este si foarte usoara, astfel o poti ascunde cu usurinta chiar si vara cand te imbraci foarte subtire.

     Cum Functioneaza noua Camera I-Cheat Cam S1
       Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.
       Din camera iese un fir foarte subtire si lung de aproximatic 1,5m la capatul caruia se afla un micro buton. In momentul in care vei apasa pe acel micro buton camera va face o fotografie la rezolutie 4K Ultra HD si o va trimite pe adresa dv de email. Din momentul in care apesi pe buton pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
       NU trebuei sa iti faci probleme pentru acel fir, este foarte subtire. Are o lungime de aprox 1,5 metri ceea ce iti permite sa pui butonul unde crezi tu ca e mai accesibil pentru tine. La cerere lungimea cablului poate fi marita sau micsorata. Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai apasat pe buton sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata - ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

     Ca sfat butonul se poate lipi pe cot cu un plasture medicinal. Ori de cate ori vrei sa trimiti o poza va trebui doar sa presezi cu cotul pe masa. Daca nu vrei sa mai ai grija apasarii butonului in timpul examenului, vezi modelul de camera i-Cheat S2 la care ajutorul tau poate instala pe calculator acasa o aplicatie gratuita speciala care se va conecta la camera ta. Cu ajutorul aplicatiei, prietenul tau care te ajuta poate controla camera, poate face poze de la distanta iar spre deosebire de S1, modelul S2 poate trimite si video.

     Coletul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S1;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera
          - Cablu de MicroUSB de alimentare
          - Manual de Utilizare
          - Certificat de Garantie
Path: > Camera pt Copiat 4K i-Cheat S1