Baterie Externa pt Sisteme de Copiat

Baterie externa de 4000mAh pentru sistemele de copiat, special modificata pentru a avea dimensiuni foarte mici, lucru ce te va ajuta foarte mult sa o poti lua cu tine chiar si la cele mai stricte examene - o vei putea ascunde usor pe corp. Bateria externa are principalul rol de a prelungi durata de functionare a unui sistem de copiat audio dar si video.

Este ideala pentru examene ce se  intaind pe o durata mai mare de 4 ore sau pt situatia cand vei da mai multe examene unu dupa altul, in aceeasi zi si nu mai ai timp sa incarci sistemul pentru copiat.

Detalii

baterie-externa-4000mah

Disponibilitate: Livrare 24h !

150,00 lei

     Este o baterie externa special modificata astfel incat sa poata avea dimensiuni cat mai mici pentru a o putea lua cu tine chiar si la cele mai stricte examene. De regula acumulatorul reincarcabil din orice sistem de copiat este suficient cam pentru orice examen dar daca vrei sa fii sigur ca nu te va lasa bateria sistemului de copiat in timpul examenului atunci acest produs iti va fi de mare folos.

     Este practic o baterie externa obisnuita, dar la care s-au facut modificari speciale si astfel dimensiunile s-au redus considerabil. Va GARANTAM ca este cea mai mica bateri externa ca dimensiuni de pe piata care are 4000 mAh reali.

     Aceasta baterie poate oferi un curent constant de 3A si 5V iar pe perioade scurte poate oferi chiar si 5A. De regula cele mai performante baterii portabile de firma de pe piata ofera 2.1 A. Deci dupa cum spuneam este un sistem extrem de performant si de dimensiuni foarte mici.

    Bateria are un buton pe care daca apesi se vor aprinde ledurile ce indica nivelul de energie ramasa: 25%  50% 75% 100%


Exemple:
     - Cutiuta GSM - prelungeste autonomia de la 4...5 ore la 35 ore de functionare continua
     - Cardul GSM  - prelungeste autonomia de la 7 ore la 45 ore de functionare continua
     - Camera GX 700 Pro - prelungeste autonomia de la 3 ore la 7 ore
     - Camera GX 800 Pro Xtreme prelungeste autonomia de la 3 ore la 6 ore

Bateria externa are mufa micro USB si se poate folosi pentru incarcarea oricarui tip de dispozitiv electronic cu mufa micro USB sau cu abaptoare Type C sau pt Apple

Caracteristici principale:
     - Tensiune de iesire: 5V
     - Curent de iesire: 3A constant si 5A pt termen scurt
     - Capacitate: 4000 mAh
     - Durata de incarcare: 2 ore cu incarcator de 2A
     - Mufa de incarcare: Type C
     - Mufa de iesire pt sisteme d ecopiat: Micro USB
     - Dimensiuni: 8cmx4cmx0.5cm


Path: > Baterie Externa pt Sisteme de Copiat