Card GSM cu Casca Japoneza si Casti MicroVibratii

Card GSM Nano cu Microcasca Japoneza dar si Casti cu Micro-Vibratii FARA sa ai Colier in jurul gatului. Datorita tehnologiei de ultima generatie 2019 ce Utilizeaza Circuite Integrate NOI, dimensiunile sunt reduse cu cel putin 20% iar autonomia bateriei este mai mare. Marele avantaj al acestui sistem de copiat este ca permite folosirea atat a Castilor Japoneze cat si a celor cu Micro-Vibratii FARA sa ai colier in jurul gatului. Faci teste si folosesti castile care iti plac!

Avantaje:
   - Poti folosi atat Casca Japoneza cat si Casca cu Micro-Vibratii
   - FARA Colier in Jurul Gatului
   - dimensiuni 20% reduse
   - autonomie 7 Ore
   - Raspuns Automat la apel
   - Fara Butoane - bagi cartela si porneste
   - Reglaj Automat de Volum

Detalii

card-nano

Disponibilitate: Stoc Limitat !

500,00 lei

     Sistem pentru copiat  cu Tehnologie 2019:

     Cardul GSM Functioneaza cu Casca Japoneza de culoarea pielii sau cu casti cu Micro-Vibratii Fara sa ai colier in jurul gatului - daca pana acum aveai o dilema ce fel de casca sa folosesti, de tip Japoneza sau cu cele cu Micro Vibratii, acum ai avantajele ambelor sisteme integrate intr-un singur sistem si FARA sa fie nevoie sa ai un colier in jurul gatului! 
     Vei primi atat Casca Japoneza de culoarea pielii cat si Casti cu Micro Vibratii, vei face teste cu ambele tipuri de casti, urmand sa folosesti tipul de casca care crezi ca te avantajeaza mai mult.

    

     Fara Colier in Jurul Gatului - Datorita Tehnologiei de Ultima Generatie folosite(Circuite integrate de generatie noua 2019) s-a reusit ca atunci cand vei folosi Castile cu Micro Vibratii sa nu mai fie nevoie sa ai colier in jurul gatului. Pentru multi dintre utilizatori existenta colierului din jurul gatului reprezenta un mare minus la alegerea sistemului de copiat. Acum te poti bucura de avantajele utilizatii castilor cu MicroVibratii fara sa mai ai colier in jurul gatului.

     Autonomie de 7 ore! Dimensiuni mai mici, Autonomie Acumulator mai mare - dimensiunile mai mici nu inseamna performante mai scazute! Folosirea Circuitelor Integrate de ultima generatie 2019 a dus la micsorarea dimensiunilor cat si a scaderii consumului de energie. Astfel Cardul GSM Nano are o autonomie ca variaza intre 6,5 si 7 ore.

     Fara Butoane - trebuie doar sa bagi cartela Nano SIM in Cardul GSM si acesta va porni automat. Astepti 30 sec dupa care poti apela numarul cartelei SIM introduse in Card. Cardul va Raspunde Automat la apel si va transmite sunetul catre casca din ureche.
     Nu trebuie sa iti faci griji pt autonomie deoarece dupa ce ai introdus cartela Cardul va intra in Stand By consumand foarte putin bateria(poate sta cateva zile). Doar in momentul ce este in apel va incepe sa se consume mai tare.
     Cand vei scoate cartela SIM din Cardul GSM acesta se va inchide automat.

     Microfon Performant - Cardul GSM Nano are incorporat un microfon foarte performant cu cajutorul carui cel de acasa poate auzi atunci cand e liniste in sala de examen chiar si cum paseste cineva prin incapere. Pentru a beneficia la maxim de performantele microfonului este recomandat sa nu acoperiti Cardul GSM cu haine foarte groase care sa mai obstructioneze din sunetul care ajunge la microfon.

     Caracteristici:
        - Autonomie:           7 Ore
        - Timp incarcare:     2.5 Ore
        - Dimensiuni:           8,5cm/5cm/0,5cm
        - Raspuns:               Automat la apel
        - Retele GSM:         Orange, Telekom, Digi, Vodafone, etc - NECODAT
        - Tip Cartela:           Nano SIM

     Pachetul cuprinde:
        - 1 x Cardul GSM Nano
        - 6 x Micro Casti cu Micro-Vibratii + Magnet Oval Extragere
        - 1 x Micro Casca de copiat Japoneza MC-2500- Toata de culoarea pielii
        - 6 x Baterie SONY 337
        - 1 x cablu incarcare a Cardului GSM
        - 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
        - 1 x certificat de garantie 12 Luni

Path: > Card GSM cu Casca Japoneza si Casti MicroVibratii