Cutiuta GSM cu Casca Japoneza si MicroVibratii

Cutiuta GSM Nano cu Microcasca Japoneza si Casca cu Micro-Vibratii FARA Colier in jurul gatului. Datorita tehnologiei de ultima generatie 2019 ce Utilizeaza Cipuri noi dimensiunile sunt reduse cu 20% iar autonomia bateriei este mai mare. Marele avantaj este ca permite folosirea atat a Castilor Japoneze cat si a celor cu Micro-Vibratii FARA sa ai colier in jurul gatului. Faci teste si folosesti castile care iti plac!

Avantaje:
   - Functioneaza cu Casca Japoneza sau Micro-Vibratii
   - FARA Colier in Jurul Gatului
   - dimensiuni 20% reduse
   - autonomie 5 Ore
   - Raspuns Automat la apel
   - Fara Butoane - bagi cartela si porneste
   - Reglaj Automat de Volum


Detalii

gsm-box-nano

Disponibilitate: Livrare 24H!!!

400,00 lei

     Sistem de copiat Tehnologie 2019:

     Functioneaza cu Casca Japoneza sau Micro-Vibratii Fara sa ai colier in jurul gatului - daca pana acum aveai o dilema ce fel de casca sa folosesti, de tip Japoneza sau cu Micro Vibratii, acum ai avantajele ambelor sisteme integrate intr-un singur sistem si FARA sa fie nevoie sa ai un colier in jurul gatului! 
     Vei primi atat Casca Japoneza de culoarea pielii cat si Casti cu Micro Vibratii si astfel poti face teste cu ambele tipuri de casti, urmand sa folosesti tipul de casca care crezi ca te avantajeaza mai mult.

    

     Fara Colier in Jurul Gatului - Datorita Tehnologiei de Ultima Generatie folosite(Circuite integrate de generatie noua 2019) s-a reusit ca atunci cand vei folosi Castile cu Micro Vibratii sa nu mai fie nevoie sa ai colier in jurul gatului. Pentru multi dintre utilizatori existenta colierului din jurul gatului reprezenta un mare minus la alegerea sistemului de copiat. Acum te poti bucura de avantajele utilizatii castilor cu MicroVibratii fara sa mai ai colier in jurul gatului.

     Autonomie 5 ore! Dimensiuni mai mici, Autonomie Acumulator mai mare - dimensiunile mai mici nu inseamna performante mai scazute! Folosirea Circuitelor Integrate de ultima generatie 2019 a dus la micsorarea dimensiunilor cat si a scaderii consumului de energie. Astfel cutiuta GSM Nano are o autonomie ca variaza intre 4,5 si 5 ore.

     Fara Butoane - ?trebuie doar sa bagi cartela Nano SIM in Cutiuta GSM si aceasta va porni automat. Astepti 30 sec dupa care poti apela numarul cartelei SIM introduse in cutiuta. Cutiuta va Raspunde Automat la apel si va transmite sunetul catre casca din ureche.
     Nu trebuie sa iti faci griji pt autonomie deoarece dupa ce ai introdus cartela cutiuta va intra in Stand By consumand foarte putin bateria(poate sta cateva zile). Doar in momentul ce este in apel va incepe sa se consume mai tare.
     Cand vei scoate cartela SIM din Cutiuta GSM aceast ase va inchide automat.

     Microfon Performant - Cutiuta GSM Nano are incorporat un microfon foarte performant cu cajutorul carui cel de acasa poate auzi atunci cand e liniste in sala de examen chiar si cum paseste cineva prin incapere. Pentru a beneficia la maxim de performantele microfonului este recomandat sa nu acoperiti cutiuta cu haine foarte groase care sa mai obstructioneze din sunetul care ajunge la microfon.

     Caracteristici:
        - Autonomie:           5 Ore
        - Timp incarcare:     2 Ore
        - Dimensiuni:           5cm/3.5cm/1cm
        - Raspuns:               Automat la apel
        - Retele GSM:         Orange, Telekom, Digi, Vodafone, etc - NECODATA
        - Tip Cartela:           Nano SIM

     Pachetul cuprinde:
        - 1 x Cutie GSM Nano
        - 6 x Micro Casti cu Micro-Vibratii + Magnet Oval Extragere
        - 1 x Micro Casca de copiat Japoneza MC-2500- Toata de culoarea pielii
        - 6 x Baterie SONY 337
        - 1 x cablu incarcare a cutiutei GSM
        - 1 x instructiuni foarte detailate de utilizare
        - 1 x certificat de garantie 12 Luni

 

Path: > Cutiuta GSM cu Casca Japoneza si MicroVibratii