Pachet GX-600 si Cutiuta GSM

Sistem  Ultra Profesional de ultima Generatie, aparut in 2018 ce este recomandat la Examene Importante unde de regula exigenta Supraveghetorilor este foarte mare. Acest sistem se potriveste perfect pentru examenele exigente unde nu ai acces cu un telefon mobil in sala de examen. Camera Video in Nasture filmeaza HD si transmite LIVE subiectele in orice locatie din tara dar si peste hotate cu acces la internet.

Camera intradevar mai mica dar esti nevoit sa iei cu tine in sala de examen o baterie externa + un telefon mobil sau un router 4G. Bateria externa are dimensiuni apropiate cu cele ale unui pachet de tigari iar Routerul 4G deasemenea este cam cat un pachet de tigari.

Este un model aparut in 2017. Vezi aici noile modele la care nu ai nevoie de baterie externe si nici de Router 4G deoarece noile camere: PX-700 are acumulator intern, iar GX-800 are chiar si un Router 4G incorporat si cartela SIM intra direct in camera. Dimensiunile sunt destul de reduse datorita noilor tehnologii 2019 utilizate.

Vezi aici noul model Camera GX-800 Pro Xtreme


Detalii

gx600-gsm-box

Disponibilitate: Stoc Limitat

2 700,00 lei

ATENTIE - Inainte de a cumpara aceasta camera trebuie sa te asiguri ca in zona unde o vei folosi ai semnal 4G cat mai bun altfel camera NU va functiona !!! Seria de camere PX-GX foloseste o tehnologie mai veche de transmitere per to per (camere P2P) care din pacate necesita un trafic de tate imens - trebuie sa ai viteza foarte buna de upload. Ceea ce uneori este foarte greu de oferit in conditiile in care in zona respectiva semnalul GSM nu este asa bun pe orice retea GSM ai alege. Astfel daca semnaul nu este 4G si aproape de full sunt sanse destul de mari sa nu te poti conecta la camera sau daca se conecteaza imaginile vor sosi cu intarziere foarte mare sau se vor bloca foarte des.

Vezi Noua Generati de Camere pentru copiat i-Chat Cam S1 care foloseste metode diferite ce necesita un trafic de date mult mai mic si deci va functiona chiar si acolo unde este semnal 3G. 

Camera intradevar mai mica dar esti nevoit sa iei cu tine in sala de examen o baterie externa + un telefon mobil sau un router 4G. Bateria externa are dimensiuni apropiate cu cele ale unui pachet de tigari iar Routerul 4G deasemenea este cam cat un pachet de tigari.

Este un model aparut in 2017. Vezi in link-ul de mai jos noile modele la care nu ai nevoie de baterie externe si nici de Router 4G deoarece noile camere: PX-700 are acumulator intern, iar GX-800 are chiar si un Router 4G incorporat si cartela SIM intra direct in camera. Dimensiunile sunt destul de reduse datorita noilor tehnologii 2019 utilizate.

Vezi aici noul model GX-800 Pro Xtreme

Sau  Generatia Noua de Camere 4k aici

Folosind acest Sistem:

     - NU ai nevoie de Telefon Mobil la tine in Examen
     - NU trebuie sa dictezi subiectele - camera le va transmite LIVE

Pentru acest sistem de copiat ai nevoie de 2 cartele SIM:
   - Una va intra in cutiuta GSM, folosita pentru a primi raspunsurile in casca. Detalii despre Cutiuta GSM aici
   - A doua cartela SIM intra in Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE. Detalii despre Camera Video aici

Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Nanocasca disponibila aici

Cutiuta GSM (sistem cu ajutorul caruia ti se va dicta rezolvarile):
     - ai cea mai mica casca MC-2500 TOATA de culoarea pielii - cele cu capac negru se vad ca un dop in ureche
     - este cat o cutie de chibrite, se pune o cartela SIM obisnuita, se porneste cutiuta GSM, se apeleaza nr
     - cutiuta gsm raspunde AUTOMAT la apel si transmite la casca ce dicteaza cel de acasa
     - are si microfon - cel de acasa aude ce se intampla in sala de examen

GX-600 Pro Xtreme:
     - este cel mai mic Sistem Video pentru copiat ce tranmite LIVE subiectele
     - este in totalitate produsa de FABRICA! NU de studenti prin camine.
     - NU ai nevoie de Telefon Mobil cu tine in Examen
     - Subiectele se pot primi pe orice Telefon/Tableta, Laptop/PC din orice colt al lumii cu acces la internet
     - Server Video in Romania - imagini cu max 2..3 sec intarziere si care nu se blocheaza
     - Modelele concurente au serverul video in China - imaginile intai se duc acolo si apoi se intorc - intarzieri mari si blocaje dese

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     - Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati mare atentie deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize in timpul examenului.

Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA


Setul cuprinde:
   - camera video in nasture GX-600 Pro Xtreme
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
   - Micro Casca Japoneza MC-2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
   - 4 x Baterie SONY 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
   - instructiuni foarte detailate de utilizare
   - certificat de garantie + BONUS Cartela SIM cu numar pt Cutiuta GSM

Path: > Pachet GX-600 si Cutiuta GSM