Camera Video in Nasture GX-500

Mini Camera Video in nasture ce transmite imagini LIVE cu subiectele fara a avea o limita de distanta intre camera si cel care asteapta subiectele si fara a mai avea nevoie de un telefon mobil la tine in sala de examen. Cartela SIM intra direct in mini camera video, trebuie doar sa pornesti mini camera video inainte sa intri in sala de examen si imaginile sunt transmise in mod automat!

Avantaje:
     - gama de camere GX - FARA telefon mobil la tine in Examen
     - imagini LIVE HD FARA limita de distanta
     - imaginile au intarziere foarte mica si NU se blocheaza
     - renumita pt stabilitatea sistemului in utilizare!

Sistem ultra Profesinal recomandat pentru examene unde NU ai acces cu telefon mobil in sala de Examen: Bac 2018 sau examene exigente

Detalii

gx-500

Disponibilitate: STOC LIMITAT!

2 499,00 lei

Preț redus!

-501,00 lei

3 000,00 lei

 Diferenta intre seria de camere video in nasture GX-600 si GX-500 este doar de marime, calitatea componentelor folosite si a imaginii este aceeasi la ambele sisteme. Camera Video in nasture GX-600 Pro Xtreme este mult mai mica, mai mica chiar si decat o bricheta.

Avantaje GX-500 Pro HD:
     - Face parte din Gama GX de camere video pentru copiat la care NU ai nevoie de Telefon Mobil cu tine in Sala de Examen
     - Avem Serverul Video in Romania - suntem singurii de pe piata care avem Serverul Video in Romania - modelele concurente au serverul video in China si care de regula este foarte aglomerat, imaginile sunt trimise mai intai in China apoi se intorc la ajutorul tau de acasa care asteapta subiectele, astfel apar intarzieri mari, blocaje dese, instabilitate.
     - imaginile HD LIVE sunt transmise la mii de km departare in doar 1...2 secunde
     - cel care primeste imaginile cu subiectele NU trebuie sa mai stea in apropierea cladirii in care se da examenul !!!
     - NU este nevoie sa ai Telefon Mobil la tine in sala de examen, cartela SIM intra direct in mini camera
     - datorita tehnologiei CDMA folosite, este aproape imposibil de detectat si de bruiat
     - imaginile le poti primi pe orice Telefon/Tableta sau PC/Laptop din orice colt al lumii cu acces la internet
     - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!
    - acumulator reincarcabil ce confera pana la 4 ore de autonomie
    - dimensiuni mai mici - o poti ascunde mult mai usor, mai ales vara cand mergi subtire imbracat
    - NU mai ai nici un fel de antena pe corp! antena este integrata in camera!
    - ai un singur fir foarte subtire care duce la camera din nasture

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     -  Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati atentie acestor detalii, deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize mari in timpul examenului.

 

     GX-500 transmite Imagini HD LIVE cu subiectele, atat de pe o foaie de hartie cat si de la un Monitor LCD, la sute si chiar mii de km departare cu doar 1...2 secunde intarziere

     

    

     In camera se introduce o cartela SIM din orice retea(Orange, Vodafone. Telekom, RDS) ce are activa o optiune de net 1...2 Gb(suficienti pt 2..3 ore de transmisie live continua) sau credit suficient pt ~ 2Gb internet.
     Trebuie doar sa pornesti camera video, inainte de a intra in sala de examen, iar aceasta va incepe sa transmita in mod automat imagini LIVE fara a mai fi nevoie sa intervii in vre-un fel in timpul examenului.
     Cel care primeste subiectele o poate face din orice locatie din orice colt al lumii ce are acces la internet. Nu are nevoie decat de un PC, Laptop obisnuit, telefon mobil (smartphone) sau tableta pe care se va instala un program de receptie a imaginilor ce il primesti in colet.

     Camera are integrat un acumulator LiPo reincarcabil, de mare densitate, ce ii confera o autonomie de pana la 4 ore de transmisie LIVE continua si peste 12h in stare de asteptare(camera este pornita dar cel care primeste subiectele nu a pornit inca programul de receptie a imaginilor).

Specificatii:
   - Autonomie acumulator: pana la 4h
   - Timp de incarcare: ~ 3h
   - marime: exact cat un pachet de tigari
   - Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria PX-300

Setul cuprinde:
   - camera video in nasture GX-500 Pro
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - manual de utilizare foarte detailat
   - certificat de garantie


Path: > Camera Video in Nasture GX-500