Camera Video GX-600 Pro Xtreme

Mini Camera Video HD in Nasture pentru copiat la Examene Importante ce este mai mica ca dimensiuni decat o bricheta. Capteaza cu usurinta imaginile cu subiectele atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un monitor si le transmite LIVE fara a avea nevoie de un telefon mobil cu tine in Examen.

Camera intradevar este mai mica dar esti nevoit sa iei cu tine in sala de examen o baterie externa + un telefon mobil sau un router 4G. Bateria externa are dimensiuni apropiate cu cele ale unui pachet de tigari iar Routerul 4G deasemenea este cam cat un pachet de tigari.

Este un model aparut in 2017. Vezi aici noile modele la care nu ai nevoie de baterie externe si nici de Router 4G deoarece noile camere: PX-700 are acumulator intern, iar GX-800 are chiar si un Router 4G incorporat si cartela SIM intra direct in camera. Dimensiunile sunt destul de reduse datorita noilor tehnologii 2019 utilizate.

Vezi aici noul model 2019 Camera GX-800 Pro Xtreme


Detalii

gx-600

Disponibilitate: stoc limitat!

1 499,00 lei

Preț redus!

-1 201,00 lei

2 700,00 lei

Camera intradevar mai mica dar esti nevoit sa iei cu tine in sala de examen o baterie externa + un telefon mobil sau un router 4G. Bateria externa are dimensiuni apropiate cu cele ale unui pachet de tigari iar Routerul 4G deasemenea este cam cat un pachet de tigari.

Este un model aparut in 2017. Vezi in link-ul de mai jos noile modele la care nu ai nevoie de baterie externe si nici de Router 4G deoarece noile camere: PX-700 are acumulator intern, iar GX-800 are chiar si un Router 4G incorporat si cartela SIM intra direct in camera. Dimensiunile sunt destul de reduse datorita noilor tehnologii 2019 utilizate.

Vezi aici noul model 2019 GX-800 Pro Xtreme

Avantaje GX-600 Pro Xtreme:
     - FARA sa ai nevoie de Telefon Mobil la tine in Examen
     - Cea mai mica camera pentru copiat la examene de pe piata,
     - Server Video in Romania - suntem singurii care avem serverul video in romania - modelele concurente au serverul video in China care de regula este foarte aglomerat, imaginile sunt trimise intai in China apoi se intorc la ajutorul tau care asteapta subiectele. Rezultatul: intarzieri mari, blocaje dese, instabilitate.
     - Transmite HD LIVE (in timp real) imagini - se vede bine scrisul atat pe foaie cat si de pe monitor,
     - Cel care urmeaza sa iti dicteze raspunsurile poate fi la orice distanta fata de tine, chiar si in alta tara
     - Deoarece are dimensiuni mici este usor de ascuns pe sub haine chiar si vara cand esti imbracat subtire,
     - Transmite imagini LIVE in orice locatie de pe glob ce are acces la internet cu MAX 1...2 secunde intarziere !
     - Imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
     - Cel de acasa poate inregistra video sau face poze FARA sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - Daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     - Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati mare atentie deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize in timpul examenului.

     Ideala pentru Examene Importante unde Atentia si Exigenta Supraveghetorilor este Foarte mare!

     

     La examenele Mari si Importante este aproape imposibil sa poti sopti subiectele celui de acasa care urmeaza sa iti dicteze raspunsurile deoarece de regula sunt mai multi supraveghetori iar atentia si exigenta lor este foarte mare. In plus la examenele importante nu iti este permis accesul cu telefonul mobil in sala de examen. Mini Camera GX-600 Pro Xtreme este ideal de folosit deoarece:
     - NU trebuie sa mai soptesti subiectele ajutorului tau de acasa - Camera Transmite Imagini HD LIVE cu Subiectele
     - NU trebuie sa ai Telefon Mobil cu tine in sala de Examen!
     - Sistemul poate fi ascuns cu usurinta pe sub haine chiar si vara cand e foarte cald afara si esti nevoit sa te imbraci cu haine subtiri.
     - Ai un singur fir foarte subtire(pe care il poti ascunde cu usurinta pe sub haine)care face legatura intre Camera Video din Nasture si Unitatea de Procesare a Imaginilor
     - Nasturele cu Camera Video imita foarte fidel un banal nasture pe care il poti monta inlocuind un nasture existent din dreptul pieptului sau de la maneca
     - Primesti 4 Nasturi identici ca marime si model cu cel care are Camera Video pt. ai inlocui pe cei ramasi la bluza sau camasa, daca difera cu mult fata de cel cu Camera Video


    

     Dimensiuni Mici, Performanta Ridicata


     Mini Camera GX-600 Pro Xtreme este cea mai evoluata Camera Video pentru copiat la examene si este mai mica ca dimensiune decat o bricheta obisnuita. Dimensiunile sunt mult mai mici decat la modelele PX-300 atat a UPI (Unitatea de Procesare a Imaginilor) cat si a Camerei Video in Nasture. Asta nu inseamna ca are si performante mai mici ci din contra, sistemul  este mai performant: acopera un unghi si o distanta mult mai mare de vizualizare pe foaia de examen sau pe monitor decat modelele PX-300.


 

     Imagini HD LIVE fara Limita de Distanta

     Mini Camera GX-600 Pro Xtreme preia cu mare usurinta Imagini HD cu Subiectele atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un Monitor si le transmite in Timp Real (LIVE) la persoana care te ajuta si urmeaza sa iti dicteze raspunsurile. NU este necesar sa ai Telefon Mobil cu tine in sala de Examen, Camera isi i-a singura internet de pe o cartela SIM Obisnuita din orice retea(Orange, Vodafone, RDS, Telekom, etc), la care trebuie sa ai activat o obtiune cu internet minim 2Gb/Examen. Astfel cel care primeste imaginile se poate afla in alt oras sau chiar alta Tara!

     O gama larga de dispozitive pe care se primesc imaginile

     Imaginile cu Subiectele se pot primi pe orice Laptop, Calculator Desktop, Tableta sau Telefon Mobil ce are acces la internet. Vei primi in colet o aplicatie speciala usor de folosit cu care, ajutorul tau de acasa va receptiona imaginile cu subiectele. Sub nici o forma altcineva NU va putea primi si el imaginile, camera are o adresa IP unica, un utilizator si o parola pe care doar tu le cunosti. In plus reteaua GSM transmite datele criptat.

 

     O gama larga de dispozitive pe care se primesc imaginile

     Imaginile cu Subiectele se pot primi pe orice Laptop, Calculator Desktop, Tableta sau Telefon Mobil ce are acces la internet. Vei primi in colet o aplicatie speciala usor de folosit cu care, ajutorul tau de acasa va receptiona imaginile cu subiectele. Sub nici o forma altcineva NU va putea primi si el imaginile, camera are o adresa IP unica, un utilizator si o parola pe care doar tu le cunosti. In plus reteaua GSM transmite datele criptat.


     Se pot face Poze sau Inregistra Video

     Cel care primeste subiectele poate face poze sau inregistra filmulet Video pe care mai apoi le poate vizualiza, filmul video reda, derula inainte, inapoi sau pune pauza. Desigur pozele sau inregistrarile pot fi trimise rapid pe email, Facebook, etc si altor persoane. Tu care esti in examen nu trebuie decat sa ai camera pornita iar cel de acasa va face poze, inregistra video FARA a fi nevoie sa apesi pe vre-un buton tu din sala de examen.

Pachetul contine:
     - Modulul de procesare a imaginilor GX-600 Pro Xtreme
     - Mini Camera Video HD in Nasture
     - Baterie Externa 3000 mAh (aprox ~3h autonomie)
     - Cablu Micro USB pentru alimentare si incarcare
     - Manual de utilizare
     - Certificat de Garantie

Path: > Camera Video GX-600 Pro Xtreme