Mini Camera Video in Nasture PX-500

Mini Camera Video HD in Nasture pentru copiat la examene importante unde, de regula, exigenta supraveghetorilor este foarte mare. Acest sistem transmite Imagini HD Live cu subiectele de pe o foiae de hartie sau de pe un monitor PC fara a avea o limita de distanta(chiar si dintro localitate in alta aflata la 500km)

Sistem ce face parte din Gama Produselor Profesionale ce transmite Imagini HD Live fara limita de distanta cu 1..2 sec intarziere

Avantaje:
   - imagini LIVE HD FARA limita de distanta
   - imaginile au intarziere foarte mica si NU se blocheaza
   - este renumita pt stabilitatea in utilizare!
   - Camera in Nasturemodel nou XD-100 Pro Mini
   - autonomie acumulator ~ 4h

Detalii

px-500-pro

Disponibilitate: Stoc Limitat!

1 999,00 lei

Preț redus!

-501,00 lei

2 500,00 lei

Diferenta intre Camerele GX si cele PX consta in faptul ca la cele cu GX NU ai nevoie de Telefon Mobil cu tine in sala de examencartela SIM intra direct in Camera iar la cele PX ai nevoie de un telefon mobil la care se va conecta camera video in nasture pentru a transmite subiectele fara limita de distanta. Calitatea este acceasi la ambele sisteme si au aceleasi functii.

PX-500 Pro vine cu imbunatatiri majore:
     -  transmite imagini LIVE in orice locatie de pe glob ce are acces la internet cu MAX 1...2 secunde intarziere !
     - Server Video in Romania - suntem singurii de pe piata care avem serverul video in Romania - modelele concurente au serverul video in China si care de regula este foarte aglomerat, imaginile sunt trimise mai intai in China si apoi se intorc la ajutorul tau care asteapta subiectele, astfel apar intarzieri mari, blocaje dese, instabilitate.
     - cel care primeste subiectele NU trebuie sa mai stea in apropierea cladirii in care se da examenul !!!
     - imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
     - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!
     - acumulator reincarcabil ce confera pana la 4 ore de autonomie
     - dimensiuni mici - o poti ascunde mult mai usor, mai ales vara cand mergi subtire imbracat
     - NU ai nici un fel de antena pe corp, antena este integrata in camera!
     - ai un singur fir foarte subtire care duce la camera din nasture

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     - Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     - Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati mare atentie deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize in timpul examenului.

   PX-500 Pro este cea mai noua camera video pentru copiat la examene aparuta, ce face parte din gama profesionala de sisteme de copiat nedetectabile. Combinand tehnologii de ultima generatie, aceasta camera de copiat este capabila sa transmita imagini LIVE foarte clare , atat de pe o foaie de hartie cat si de de pe un monitor LCD la cel care primeste imaginile fara a mai fi nevoie sa stai in apropierea cladirii in care se afla cel cu cumara video.

     

Camera transmite imagini LIVE foarte clare fara a avea o limita de distanta ca la modelele anterioare. Cel care primeste imaginile poate sta comod acasa in fotoliu, deci poate fi in orice locatie din orice oras, sat si chiar in alta tara cu conditia sa aibe un laptop, tableta sau telefon mobil care are acces la internet.

Cum functioneaza acest sistem profesional pentru copiat?

     Gama PX-500 este mult mai simplu de folosit decat modelele clasice care transmit la maxim 1000m. Pe corp ai un singur fir foarte subtire care duce la micro camera din nasture iar acumulatorul este integrat. Practic camera se conecteaza prin WiFi la telefonul mobil(orice marca si model de smartphone), si transmite imagini LIVE pe internet. Conexiunea este privatasub nici o forma nimeni altcineva nu va putea niciodata sa intre sa sa vada si el imaginile! Cel care primeste subiectele poate sta confortabil acasa, nu are nevoie decat de un laptop, PC, tableta sau telefon mobil conectat la internet.  Imaginile se primesc cu ajutorul unui programel pe care il primiti in colet. Programul este unul obisnuit, se instaleaza la inceput, se configureaza foarte simplu si rapid. O data configurat, cel care intra in examen nu trebuie decat sa porneasca camera inainte sa intre in sala de examen iar cel de acasa sa porneasca programul si imaginile se primesc automat.

     Cel din examen are la el: mini camera PX-500 si un telefon mobil (recomandat un telefon cat mai mic)
     Cel care primeste imaginile: orice Laptop, PC, Tableta sau Telefon Mobil conectat la internet

      Telefonul are rolul de a prelua imaginile de la microcamera si de a le transmite pe internet. Intre camera PX-300 si telefonul mobil nu exista nici un fir (ele comunica prin wireless) si deci telefonul mobil il poti ascunde la tine sau il poti lasa intr-o poseta, mapa, bluza in cuier, pe pervaz afara, oriunde dar nu mai mult de 20...30 de metri de mini camera PX-500.

Poti folosi orice marca si orice model de telefon smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa ai activata o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru 2...3 ore de transmisie LIVE continua. Vei lasa telefonul pe sillent, dezactivezi toate soneriile si vibratiile si astfel daca te va suna cineva in timpul examenului nu te va incurca cu nimic, nu te va da de gol.

     La nici un examen nu este permis accesul cu telefoane mobile in sala de examen, dar nimeni nu te controleaza decat daca dai tu de banuit ceva(esti o fire mai emotiva...te inrosesti, te panichezi....te apuci de vorbit in examen, etc). Astfel sa ascunzi un telefon mobil undeva la tine nu este o mare problema. Daca totusi nu vrei sa ai un telefon mobil la tine exista si PX-300 Plus la care cartela SIM intra direct in mini camera si care se conecteaza automat la internet.

Specificatii:
   - Autonomie acumulator: pana la 4h
   - Timp de incarcare: ~ 2h
   - Compatibilitate: cu orice telefon SmartPhone
   - Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seriile vechi

Setul cuprinde:
   - camera PX-500 Pro
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare Micro USB
   - manual de utilizare foarte detailat
   - certificat de garantie

Path: > Mini Camera Video in Nasture PX-500