Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro

Camera Video pentru Copiat in nasture GX700 Pro ce transmite imagini video in timp real cu subiectele de pe o foaie de hartie sau de pe un monitor LCD. Camera transmite LIVE pe internet si deci persoana care te ajuta se poate afla in orice punct de pe glob cu acces la internet.

Avantaje GX-700 Pro:
  - poti folosi mai multe lentile in functie de nevoi,
  - acumulator peste 3 ore autonomie,
  - cel mai stabil program de receptie a imaginilor,
  - procesor Cortex-A53 1.8Ghz si 2 Gb DDR3,
  - firul intre camera si modulul negru foarte subtire si lung.

Sistem de copiat profesional recomandat pentru examene importante, unde exigenta a supraveghetorilor este mare iar masurile de siguranta sunt sporite si unde nu poti sopti subiectele.

Detalii

camera-video-copiat-gx700

Disponibilitate: Stoc Limitat!

2 000,00 lei

 ATENTIE - Inainte de a cumpara aceasta camera trebuie sa te asiguri ca in zona unde o vei folosi ai semnal 4G cat mai bun altfel camera NU va functiona !!! Seria de camere PX-GX foloseste o tehnologie mai veche de transmitere per to per (camere P2P) care din pacate necesita un trafic de tate imens - trebuie sa ai viteza foarte buna de upload. Ceea ce uneori este foarte greu de oferit in conditiile in care in zona respectiva semnalul GSM nu este asa bun pe orice retea GSM ai alege. Astfel daca semnaul nu este 4G si aproape de full sunt sanse destul de mari sa nu te poti conecta la camera sau daca se conecteaza imaginile vor sosi cu intarziere foarte mare sau se vor bloca foarte des.

Vezi Noua Generati de Camere 4K pentru copiat i-Chat Cam S1 care foloseste metode diferite ce necesita un trafic de date mult mai mic si deci va functiona chiar si acolo unde este semnal 3G. 

     Camera Video pentru Copiat in nasture GX700 Pro face parte din gama sistemelor profesionale pentru copiat la examene. Dintre toate modelele existente pe piata GX 700 Pro este cea mai stabila. Are un proesor quad core 1.8 Ghz si 2 Gb de memorie DDR3  1333Mhz, cu ajutorul carora prelucreaza imaginile si le transmite pe internet. De asemenea ruleaza un soft mult mai stabil si mai prietenos in utilizare decat celelalte camere pentru copiat de pe piata.

     Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-700 Pro originala, deoarece exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor sisteme iar in realitate vand produse mult mai ieftine. Partea buna este ca le poti recunoaste usor:
          - GX-700 Pro este singura camera care are mufa de incarcare Type C
          - Firul dintre camera si unitatea de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime
          - GX-700 Pro are mai multe lentile care se pot schimba cu usurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

     Celelalte sisteme:
          - au dimensiuni mai mici: mici nu inseaman si performante, au procesor mai mic(max 0.5Ghz si 128 Mb DDR1):
                    - sunt mult mai lente,
                    - au latenta (intarzieri) mare
                    - se blocheaza deseori necesitand repornire
          - firul dintre camera si unitatea de procesare e o pamblica lata:
                    - unitatea de procesare se ascunde greu pe corp deoarece trebuie tinuta aproape de camera din cauza lungimii foarte scurte
                    - camera nu o poti monta la maneca
          - au mufa rotunda de incarcare sau cel mult micro USB
          - o sa fii surprins dar astea nu costa mai mult de 50 de dolari pe Aliexpres.com si tie ti se cere 2000 de lei. O tactica pe care o mai folosesc este sa copie pozele noastre si cand vei suna la dansii iti vor spune ca au altceva si ca acestea defapt acestea nu sunt bune. Noi va asteptam personal sa facem ce teste doriti :) In plus tinem cont de sfaturile primite iar sistemele noastre sunt imbunatatite de la an la an, astfel avem destui clienti care ne suna si ne multumesc dupa examene si asta ne bucura cel mai mult.

   

     Camera GX-700 Pro:
            - Ai mai multe lentile pt Camera, le poti folosi in functie de tipul examenului si de unde montezi camera cu nasture
            - Fir subtire si lung intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor
            - Procesor ARM Cortex-A53 Quad Core 1.8Ghz + GPU Mali-T760 si 2 Gb DDR3
            - Mufa de incarcare Type C - camera de ultima generatie

        Poti folosi mai multe lentile pentru camera, La ce te ajuta?
        Camera Video poate fi montata atat inlocuind un nasture de la camasa,(bluza, etc) de la piept cat si de la maneca. Daca vei inlocui nasturele de la piept vei fi nevoit sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau de acasa sa poata vedea subiectele. El te va dirija prin casca din ureche cum sa misti foaia pentru a putea lua subiectele. In schimb daca vei pune nasturele cu camera la maneca, cel de acasa te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele iar tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate. Camera este foarte mica, are 0.5x0.5 cm cu 1mm grosime, firul este foarte subtire si lung si deci nu trebuie sa iti faci probleme - camera nu se va obsera oriunde ai pune-o.

     Lentilele au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic - astfel iti va usura foarte mult sarcina deoarece poti alege lentila potrivita nevoilor tale: ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic pentru a le monta la maneca sau la piept si pentru examene la care subiectele sunt pe foaie sau pe monitor LCD.
     Vei face mai multe teste acasa si vei folosi lentila care ti se potriveste mai bine nevoilor tale.

     Firul dintre camera e subtire si lung, la ce te ajuta?
     In primul rand camera in nasture are dimensiuni foarte mici:0.5x0.5 cu 1mm grosime. Astfel poti monta camera in maneca fara probleme pt ca garantat nu se va vedea. Peste 90% din clienti folosesc camera in maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera si a trimite subiectele(la piept trebuie sa ridici foaia in sus).
     In al doilea rand firul dintre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este foarte subtire si lung de aprox 1.5m. Astfel vei putea monta camera in nasture atat la maneca cat si la piept iar modulul de procesare al imaginilor il poti ascunde oriunde pe corp.


 

     La celelalte modele de pe piata intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este o pamblica neagra foarte lata care face foarte grea ascunderea modulului de procesare.

     Procesor ARM Cortex-A53 Quad Core 1.8Ghz + GPU Mali-T760 si 2 Gb DDR3
     Este singura camera de pe piata care are un procesor CPU si GPU atat de puternic dar si o memorie DDR3 1333Mhz de 2Gb. Astfel camera are o putere mare de procesare, putere ce o foloseste pentru a comprima imaginile, pastrandu-si in acelasi timp claritatea. Astfel traficul de date necesar pentru a transmite imaginile este mult mai mic. De ce este asa important?  Cei care au mai folosit sisteme asemanatoare stiu cu siguranta ca in zona unde vrei sa folosesti camera video in nasture pentru copiat trebuie sa ai semnal 4G foarte bun, altfel imaginile au intarziere mare, se blocheaza sau chiar nici nu te poti conecta la camera. Faptul ca GX-700 Pro comprima imaginile, pastrand in acelasi timp calitatea intacta reduce mult traficul necesar pentru a transmite imaginile. Pentru cei care nu stiu cu cat semnalul este mai bun cu atat viteza la internet este mai mare. In principiu se pot testa mai multe retele GSM, de regula daca examenul se tine intr-un oras este aproape imposibil sa nu fie o retea gsm care sa nu aiba semnal ok in zona respectiva.
     Cum semnalul gsm nu tine de utilizator si nu il putem controla, faptul ca GX-700 Pro face trafic mai mic decat o camera obisnuita poate face diferenta intre o reusita si un esec.

     Mufa de incarcare Type C
     Camera GX-700 Pro este o camera de ultima generatie facuta special pentru siteul nostru, producatorul tinand cont de cerintele noastre, care la randul nostru am tinut cont de sfaturile primite de la clienti pentu generatiile vechi PX300, PX500 si GX600. Astfel camera GX-700 beneficiaza de cele mai noi tehnologii pentru acest sezon, cum ar fi de exemplu mufa de incarcare Type C.
     Vei putea recunoaste o camera originala GX-700 Pro si dupa acest aspect: mufa de incarcare a acumulatorului este modelul Type C.

     Cum functioneaza acest sistem pentru copiat?
     In primul rand trebuie sa stii ca sistemul poate transmite imagini LIVE pe internet si deci are nevoie de acces la internet. Ajutorul tau se poate primi subiectele in orice punct de pe glob cu acces la internet.

     Exista 3 modalitati de a da camerei video acces la internet:
          - daca in sala de examen exista o retea WiFi locala se poate seta camera sa se conecteze la aceasta
          - se face hotspot de pe telefonul tau - telefonul shareaza catre camera conexiunea la internet(telefonul trebuie sa fie la maxim 2 m de camera)
          - se poate folosi un mini router portabil 4G   ca cel de aici

     De regula nu este recomandat a se utiliza reteaua WiFi locala din sala de examen decat daca sunteti sigur ca va functiona si in timpul examenului,  deoarece exista riscul ca aceasta sa fie oprita pe perioada desfasurarii examenului. Se poate utiliza cu succes orice telefon mobil compatibil ce are functie de Hotspot, sau se poate folosi cu suuces orice Mini Router portabil 4G.  NU exista absolut nici o diferenta de performanta, se poate utiliza ori telefonul mobil ori aces mic router 4G.

     Este important ca acolo unde vei folosi camera video pentru copiat sa ai semnal bun. Este nevoie minim 3G dar de recomandat sa fie disponibil semnal 4G. Telefonul tau pe care il vei folosi sa dai internet la camera trebuie sa fie compatibil cu retelele 4G, dar daca este cumparat dupa anul 2015 cam toate sunt. Recomandam sa utilizati un telefon cat mai mic pentru al ascunde cu usurinta. Daca semnalul in acea zona este mai slab recomandam folosirea unui mini Router 4G cu antene suplimentare pt imbunatatirea semnalulul GSM, vezi mini antenele aici

      Daca alegi sa folosesti propriul telefon mobil trebuie sa stii ca acesta are rolul de a prelua imaginile de la camera video in nasture si de a le transmite mai departe pe internet. Intre camera si telefonul mobil nu exista fire si deci telefonul il poti ascunde la tine sau il poti lasa intr-o poseta, mapa, bluza in cuier, pe pervaz afara, oriunde dar nu mai mult de 2-5 metri de tine.

      In mod obisnuit nu ai voie cu un telefon in sala de examinare, dar daca nu te controleaza nimeni il poti asunde undeva la tine. Se va putea utiliza orice marca de telefon mobil ce este compatibil cu retelele 3G, 4G.

     Poti folosi orice orice model de telefon mobil de tip smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa activezi inainte o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru cateva ore de transmisie LIVE continua. Trebuie sa setezi telefonul mobil pe sillent si sa dezactivezi toate soneriile si vibratiile inainte sa intri in sala de examinare pentru a nu te deranja nimeni in timpul examenului.

     Daca alegi sa folosesti mini Routerul 4G trebuie sa stii ca nu exista absolut nici o diferenta din punct de vedere al performantelor. Folosirea unui Mini Router 4G ar avea urmatoarele avantaje:
               - este putin mai mic decat un telefon mobil
               - are soft specializat doar pentru internet
               - este stabil, nu te poate suna nimeni in timpul examenului
               - se poate utiliza o mini antena pentru imbunatatirea semnalului 3G 4G in zone cu semnal slab

     Mai multe detalii despre Mini Routerul 4G gasesti aici 

     Mai multe detalii despre setul de mini antene ce pot imbunatati semnalul GSM daca camera se foloseste in zone cu semnal mai slab gasiti aici

      Ce trebuie sa ai la tine in sala de examen?
               - Camera Video preia imaginile, le prelucreaza si le transmite fara fire catre Telefon sau Modem
               -  Un Telefon Mobil sau un mini Router 4G - transmite imaginile pe internet
               - Un sistem de copiat audio fara fire - pentru a primi raspunsurile la subiecte.

          Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele. Sistemul audio nu este inclus in pret.

     Cum functioneaza acest sistem pentru copiat?
     Principiul de functionare este unul foarte simplu: mini camera video din nasture filmeaza subiectele, le trimite prin acel fir lung catre unitatea de procesare, aceasta le proceseaza si le trimite fara fire la telefonul tau mobil sau la mini routerul 4G. Va trebui sa activezi functia de Date Mobile si functia de Hotspot a telefonului tau daca alegi sa folosesti propriul telefon mobil pentru a da internet camerei video. Activand aceste doua functii camera se va conecta la telefonul tau prin wifi si va transmite mai departe pe internet imaginile catre ajutorul tau de acasa. Reteaua wifi se poate ascunde bifand casuta "hidden device" sau "ascundere dispozitiv", astfel oricine va da cautare la retele wifi nu va gasi nimic.

     Cum se pot Vizualiza Memora imaginile trimise?
     Ajutorul tau de acasa va avea instalata o aplicatie cu ajutorul caruia poate controla camera ta, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face poze, poate inregistra video un filmulet cu subiectele pe care mai apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se memoreaza in dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Desigur ca le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac.

     Un mare avantaj al acestui sistem de copiat este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel, deoarece pretul poate fi destul de maricel pentru unele persoane, poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele ambii. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal, deoarece nu este recomandat ca o singura perosana sa dicteze raspunsurile la doi in acelasi timp.

     Beneficii:
          - trimite live subiectele fara sa fii nevoit sa le soptesti
          - subiectele pot fi atat de pe o foaie A4 cat si pe un monitor LCD
          - autonomie acumulator de 2,5 - 3 ore de functionare continua cu posibilitate de prelungire
          - fir subtire si lung intre camera si modul - poti ascunde modulul cu usurinta unde vrei pe corp
          - imaginile se pot primi atat pe dispozitive mobile cat si pe calculator sau laptop
          - cel care primeste imaginile poate fi oriunde pe glob unde are acces la internet - imaginile sosesc in 1...5 secunde
          - tu in examen nu trebuie sa apesi pe nici un buton pt a face poze sau inregistra video
          - cu ajutorul aplicatiei poti face poze sau inregistra un video cu subiectele pe care le poti vizualiza ulterior chiar si cu camera inchisa
          - imaginile sau clipurile video salvate le poti trimite mai departe pe facebook, whatsapp, email, etc
          - imaginile se pot primi si de doua persoane in acelasi timp din locatii diferite - te mai poti cupla cu o persoana la cumpararea camerei

      Utilizarea acestui sistem nu este unul extrem de complicat, desi pentru unii asa poate parea. Se recomanda sa faceti cateva teste si sa repetati acesti pasi de cateva ori apoi o s avezi ca asa si este: destul de simplu, dar trebuie sa faci cateva teste sa te obisnuiesti cu modul de functionare a sistemului.

      In colet vei primi un manunal de utilizare foarte detailat cum se foloseste pas cu pas, ce sa faci, ce sa nu faci, precum si unele sfaturi din experienta clientilor ce au folosit un astfel de dispozitiv in anii precedenti.

     Setul cuprinde:
             - camera GX-700 Pro
             - 10 nasturi de schimb identici cu camera
             - cablu de incarcare
             - manual de utilizare foarte detailat
             - certificat de garantie

Path: > Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro