Pix cu modul GSM si microfon integrat

Sistem pentru copiat compus dintr-un pix ce are integrat un modul GSM si o microcasca japoneza. Acest sistem de copiat este destul de nou aparut pe piata, de dimensiunea a 4...5 pixuri obisnuite (ca grosime), bateria tine maxim 60 de minute si ca sa se auda bine in casca trebuie sa stai cu urechea in care ai casca indreptat spre pix.

Recomandam Cutiuta GSM care este net superioara acestui produs!

Detalii

gsmpen

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

350,00 lei

Pixul GSM functioneaza independent, cu orice cartela nanoSIM. Nu ai nevoie de telefon sau de alt dispozitiv in afara de pix si microcasca! Modulul GSM incorporat este construit astfel incat raspunde automat la apeluri iar multumita microfonului incorporat poti comunica fara restrictii cu persoana care te apeleaza. Uita de sistemele de copiat incomode cu fire sau colier existente pana in prezent sau de sistemele cu Bluetooth care functioneaza doar impreuna cu un telefon! La tot mai multe examene nu mai este permisa intrarea cu telefoane mobile. Pixul GSM este solutia perfecta, nedetectabila si care nu va da nimanui de banuit!

Spre exemplu anul acesta la BAC unii supraveghetori au pus elevii sa desfaca pixul si sa verifice daca are pe langa pasta si altceva in interior si au fost exclusi din examen.


  • Product Name:Pix cu modul GSM si microfon integrat
  • Product Reference: gsmpen
  • Price: lei
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Sistem pentru copiat compus dintr-un pix ce are integrat un modul GSM si o microcasca japoneza. Acest sistem de copiat este destul de nou aparut pe piata, de dimensiunea a 4...5 pixuri obisnuite (ca grosime), bateria tine maxim 60 de minute si ca sa se auda bine in casca trebuie sa stai cu urechea in care ai casca indreptat spre pix. Recomandam Cutiuta GSM care este net superioara acestui produs!
Path: > Pix cu modul GSM si microfon integrat