Pix GSM cu Casca de Copiat Fara Telefon

Sistem pentru copiat compus dintr-un pix ce are integrat un modul GSM si o microcasca japoneza. Acest sistem de copiat este destul de nou aparut pe piata si mult mai subtire decat modelul vechi. Pix cu modul GSM si microfon integrat + microcasca wireless culoarea pielii nedetectabila - functioneaza independent, nu ai nevoie de telefon!

Detalii

gsmpen

Disponibilitate: In stoc ! Livrare in 24h!

500,00 lei

In primele 3 poze sunt prezentate modelul nou 2019 iar in urmatoarele se afla modelul vechi 2017. Pe stoc avem doar modelul nou 2019!

   

Pix cu modul GSM si microfon integrat + microcasca wireless culoarea pielii nedetectabila - functioneaza independent, nu ai nevoie de telefon!

Pixul GSM functioneaza independent, cu orice cartela nanoSIM. Nu ai nevoie de telefon sau de alt dispozitiv in afara de pix si microcasca! Modulul GSM incorporat este construit astfel incat raspunde automat la apeluri iar multumita microfonului incorporat poti comunica fara restrictii cu persoana care te apeleaza. Uita de sistemele de copiat incomode cu fire sau colier existente pana in prezent sau de sistemele cu Bluetooth care functioneaza doar impreuna cu un telefon! La tot mai multe examene nu mai este permisa intrarea cu telefoane mobile. Pixul GSM este solutia perfecta, nedetectabila si care nu va da nimanui de banuit!

Cea mai noua aparitie a anului 2019 in materie de sisteme pentru copiat este aici! Pix pentru copiat cu modul GSM si microfon incorporat este solutia perfecta pentru tine la bacalaureat, examenul auto, teza, lucrare de control, examene la facultate, etc. Spre deosebire de alte modele, acest pix se poate folosi pentru scris!

Pixul GSM functioneaza la orice distanta! Cel care dicteaza solutiile poate fi oriunde, chiar si in alta tara! Tot ce trebuie sa faca este sa apeleze numarul de telefon al cartelei din pix, ca pe orice numar de telefon.

Specifications:
--Works in most of countries
--GSM frequency: 850/900/1800/1900Mhz
--Distance between GSM phone and earpiece: 20-50cm
--Voice dialing available
--Talking time: 70 minutes
--Build-in rechargeable battery: 300mAh
--Pen dimension: 152mm x 14 mm
--Pen weight: G.W 55g, N.W 25g;
Earpiece: G.W 5.8g, N.W0.8G
--Charger output: Output DC5.0V 1A;

Avantaje Casca model MC-2500:
   - are acel “fasait” zgomot de fond mult mai mic
   - sunet mai clar, de calitate superioara !!
   - NU se vede nici la cei cu urechea mica mica !! GARANTAM
   - Antena + Capac Integral de culoarea PIELII - se confunda usor cu pielea
   - Antena este de calitate NU SE RUPE USOR ca la modelele mai vechi si cu care ajungeai la ORL sa-ti scoata casca din ureche!

Pachetul include:
- pixul GSM
- microcasca wireless in culoarea pielii
- baterie pentru casca 337/SR416SW
- cablu microUSB pentru incarcare
- Manual de utilizare
- Certificat de Garantie 12 Luni

Path: > Pix GSM cu Casca de Copiat Fara Telefon