Camera Video in Nasture PX-100

Sistem de Copiat cu Camera Video tip Nasture ce se conecteaza prin WiFi la orice telefon sau tableta. Este singura camera de copiat complet digitala rezultand imagini mult mai clare si luminate fata de restul modelelor analogice.

Prima camera video pentru copiat in Nasture HD ce transmite prin WiFi !!

Detalii

HC-WIFI428

500,00 lei

     Camera video pentru copiat in Nasture

Marele avantaj pe care il are acest sistem de copiat cu camera video consta in faptul ca acela care sta sa receptioneze imaginile nu trebuie sa mai stea cu laptopul la el, nu mai are nevoie de alimentare de la bricheta masinii, imaginile se primesc direct pe telefonul, putand astfel sa stea chiar in interiorul cladirii cu telefonul sau cu tableta(nu va da nimic de banuit). Conexiunea WiFi are o parola si un nume pe care le poti schimba si tu, astfel nimeni nu se va putea conecta la camera ta si chiar daca sa zicem prin absurd ca reuseste(parola e foarte greu de spart) nu poate vizualiza nimic deoarece trebuie instalat un program dedicat.

     Camera de copiat imita foarte fidel un banal nasture. Vei da jos un nasture de la o camasa (de la maneca sau de la piept) si veti prinde noul nasture cu camera. Daca noul nasture difera de cei de la camasa nu e nici o problema deoarece in pachet veti gasi si 4 nasturi de schimb, care sunt identici cu cel cu camera, astfel nu se va vedea nici o diferenta intre nasturi.

                              Demonstratie model Analogic                                                    Demonstratie WiFi

                      

In stanga aveti o filmare reala facuta de un client la BAC Biologie cu o camera Analogica cu receptor cu alimentare d ela bricheta masinii, iar in dreapta este o demonstratie cu noul model WIFI. Veti observa semnalul fiind digital nu apar purici sau linii alb-negre.

Cum functioneaza acest sistem cu camera video pentru copiat?

      Camera Video in Nasture transmite imagini HD de claritate foarte buna la un telefon mobil sau la o tableta. Distanta maxima intre cel care poarta camera si cel care primeste imaginile LIVE nu trebuie sa depaseasca ~ 50m....max 70m in camp deschis fara obstacole iar in cladire  aprox 2 etaje si la nu mai mult de 10...20m de cladire, iar daca are acces in interiorul cladirii sa nu fie intre voi mai mult de 2 pereti despartitori (asta inseamna ca poti sta si 1..2 etaje mai jos sau mai sus).

Poti folosi absolut orice Telefon sau Tableta dar sa fie cu Android sau IOS( nu conteaza versiuena). Deci merge si inclusiv pe ultimul IPHONE sau IPAD! Nu functioneaza pe Windows!


Avantaje Camera video de Copiat:

- transmite imagini de inalta calitate HD 720p - foarte clare si luminate,
- usor de ascuns pe corp - camera video de copiat este mascata de un nasture iar modulul de emisie este cat 2 cutii de chibrite,
- transmite imagini live direct la telefon sau la tableta fara alte receptoare si surse de alimentare separate,
- poti folosi orice marca si model de telefon sau tableta cu Android sau IOS
- poti inregistra video sau poti face poze pe telefon sau tableta, deci este nevoie de maxim 2...5 minute sa stea cineva prin zona dupa care poate pleca si dicta din alta parte,
- NU este nevoie de internet sau de vreo retea speciala, camera video de copiat creaza singura o retea precum un router wifi,
- NU interfereaza cu alte sisteme de copiat,
- poti merge foarte simplu cu un telefon mobil pe langa cladire sau chiar pe holurile cladirii daca ai acces in interior - nu vei da nimic de banuit(cu laptopul e mai greu sa stai)

Caracteristici:

        - acumulator: 1900 mAh 9 Whr
- Autonomie acumulator: ~ 2 ore
- Timp de incarcare: ~ 2 ore
- Dimensiuni:
       - Emitator: cat doua cutii de chibrite
       - Video Camera de copiat: cat un nasture
       - Lungime cablu intre camera si emitator: ~ 1m
- Distanta intre camera si telefon: ~ 50m sau 2 etaje in interiorul cladirii.

     Camera Video WiFi HD desi in camp deschis(fara nici un obstacol) transmite pana la o distanta de aproximativ 70 metri, o data ce se interpun obstacole distanta scade in functie de natura lor. Peretii reprezinta cea mai mare problema pentru raza de acoperire a camerei video in nasture pentru copiat la examene si anume:pt un perete raza de acoperire e una, daca mai intervine un al doilea perete raza scade si mai mult si desigur raza de acoperire scade cu cat peretii sunt mai grosi. Astfel raza de acoperire difera de la o locatie la alta(de la o cladire la alta). Recomandam folosirea in plus a amplificatorului de semnal wireless:

Camera Video WiFI HD + Amplificator de Semnal la pret promotional disponibil aici

Pachetul contine:

- camera video in nasture
- emitator WiFi (de dimensiune cat o cutie de chibrite),
- 4 nasturi de schimb - pt a fi toti nasturii identici,
- incarcator pt camera
- manual de utilizare foarte detailat,
- certificat de garantie 36 Luni.

 Intrebari Frecvente: 

- Care este distanta reala dintre cel care are camera si cel care primeste imaginile LIVE?
          I_ Raspuns:  Distanta reala este de  aproximativ 2 etaje si 10m..20m langa cladire cu conditia sa fiti pe partea si in dreptul geamului sau 50 metri ......70 metri in fara obstacole. O cladire cu 4 etaje are 13 metri*. Deoarece cu telefonul nu dai nimic de banuit cel care primeste imaginile poate sta si in interiorul cladirii, daca are acces inauntrul iei, pe hol 5 minute cat face o filmare cu subiectele sau cateva poze.

- Cat tine bateria? Se poate reincarca?
          I_ Raspuns: O incarcare completa este suficienta pentru aproximativ 2 ore de functionere continua, dupa care trebuie sa reincarcati acumulatorul. O refolositi ori de cate ori ai nevoie.

- Claritatea imaginii este buna? Se vede scrisul mic mic, tip grila de exemplu?
          I_ Raspuns: Claritatea este una buna 720p HD, nu veti avea probleme sa distingeti literele si cifrele fie ele si mici mici. Monteaza nasturele cu camera la maneca si vei putea cu usurinta apropia, distanta, muta stanga, dreapta sus sau jos fata de foaie dupa cum iti va da instructiuni prin casca cel care asteapta subiectele afara. (el vede pe telefon si te va indruma prin casca unde sa muti camera)

- Sistemul audio cu casca fara fire este inclus?
          I_ Raspuns: Camera video este doar pt a transmite imagini LIVE cu subiectele afara, nu puteti si primi rezolvarile inapoi. Pentru a primi raspunsurile inapoi ai nevoie si de o casca fara fire pentru copiat. Poti folosi absolut orice sistem de copiat cu casca fara fire doresti deoarece nu trebuie sa fie compatibile intre ele!


După ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa îl adaugi în coș.
Formate de fisiere permise: GIF, JPG, PNG

Imagini

Text

* câmpuri obligatorii

Path: > Camera Video in Nasture PX-100