Exista in momentul de fata pe piata doua casti folosite pentru copiatul la examene si anume casca japoneza sau cea de culoarea pielii, precum si casca cu microvibratii. Ambele tipuri de casti sunt recunoscute atat prin avantajele, cat si prin dezavantajele pe care le ofera. Casca cu microvibratii este o solutie de avut in vedere, aceasta oferind o multime de avantaje.

     Casca cu microvibratii mai este cunoscuta si sub numele de casca tip magnet. Cel mai mare avantaj al acestei casti este dimensiunea sa redusa, dar cu toate acestea veti avea nevoie de colier in jurul gatului, dar si ceva fire pe corp. Chiar daca este putin mai mare, casca japoneza cu microvibratii poate fi o solutie excelenta pentru ca nu veti mai avea de-a face cu firele pe corp.

     Pentru a alege o casca foarte potrivita, va trebui in primul rand sa va ganditi la exigenta examenului si anume sunt situatii in care examenele sunt mai exigente, dar si situatii in care ele nu sunt atat de exigente. In cazul examenelor mai putin exigente, puteti sa va orientati catre casca ce are incluse si fire, iar in situatia examenelor exigente optati pentru micro casca. Cel mai indicat ar fi sa va achizitionati un sistem cat mai performant pentru a copia, dar cu toate acestea insa, daca veti sti sa va faceti bine treaba, chair si un sistem mai ieftin poate fi o solutie pentru voi.

Casca pentru copiat la examene teste bac fara fire

     Castile cu mcirovibratii ies in evidenta datorita dimensiunilor lor foarte reduse si nu se va auzi absolut nimic la exterior de la casca pentru copiat, chiar daca volumul va fi dat la maxim. Un alt lucru important atunci cand vine vorba despre castile cu microvibratii este ca acestea nu vor interfera cu celelalte sisteme de copiat din sala. Acest lucru va insemna ca nu ii veti auzi pe ceilalti. Daca va curatati bine si nu aveti ceara in ureche, atunci va fi imposibil ca aceasta casca sa ramana bocata in ureche, deci din acest punct de vedere, nu veti avea nici un fel de problema.

     Sub nici o forma nu va trebui sa va puneti mai mult de o casca intr-o ureche pentru ca acestea se atrag una de alta si risca sa ramana blocate in ureche. Curatati bine urechea de ceara inainte de a folosi aceste casti. Mai poate exista si situatia in care nu reusiti sa fixati casca de timpan, in acest caz, cea mai buna solutie ramane casca japoneza. Desi aceste casti sunt o optiune mai scumpa, ele nu vor ramane niciodata blocate in ureche si in acelasi timp, nu veti avea nici un fir pe corp.

     Este cel mai bine sa va puneti casca in ureche inainte de folosire, de aceea va puteti duce cu 15 minute inainte la toaleta si sa o puneti. Apelati pe cineva si puneti acea persoana sa vorbeasca incontinuu pentru a vedea daca totul este in ordine. Atunci cand veti auzi un “POC” inseamna ca a ajuns pe timpan casca. Daca nu e perfect pe timpan, casca se va auzi infundat, deci asigurati-va ca este pe timpan.