Informatii si Comenzi

           0742.335.330
                 Luni - Duminica
                   8 - 20


FastBay.ro:
   - pe piata din 2003
   - mii de clienti multumiti anual
   - zeci de clienti multumiti in fiecare zi
   - acelasi site cu acelasi numar de telefon de 13 ani!

Pentru ca noi oferim:
   - poze si descrieri reale facute de noi!
   - manuale de utilizare foarte detailate!
   - suport telefonic 12h din 24h si 7 zile din 7
   - garantie reala pana la sfarsitul perioadei
   - seriozitate, profesionalism, livrare rapida

Pe internet vei gasi fel si fel de oferte cu casti de copiat fara fir care mai de care mai performante la care vanzatorul iti zice si iti promite orice vrei tu sa auzi, numa sa cumperi de la el. Indiferent de unde vei cumpara o casca de copiat fara fir la examene tine cont de faptul ca majoritatea examenelor se dau de regula o singura data la un interval destul de mare de timp iar GARANTIA primita nu va ajuta cu mare lucru. Referitor la garantie veti ramane surprinsi cand veti primi coletul si in el NU veti gasi nici macar un manual de utilizare ca sa nu mai vorbim de certificat de garantie sau factura si asta in ciuda faptului ca pe anunt scrie clar ca aveti certificat de garantie, factura si manual de utilizare. Apoi cam toti vanzatorii de sisteme de copiat isi schimba numarul de telefon dupa fiecare sesiune. Pentru a evita situatiile neplacute atentie de la cine cumparati sisteme de copiat!

        Citeste aici ce sisteme de copiat cu microcasca se poarta anul acesta.

1. Despre sisteme de copiat cu Casca Japoneza de copiat

Micro casca de copiat A680

       Este promovata ca fiind MC-1600 si mult mai mica. Fara prea multe explicatii am facut o poza cu casca  A680 respectiv casca MC-1600 puse una langa alta. Concluzia o trageti singuri!

 

 

Casca de copiat A680 in realitate:

- este mult mai mare si nu intra suficient in ureche pt a nu se vedea
- fiind mai mare consuma mai mult - bateria tine mai putin
- locasul unde pui bateria este din plastic - se largeste, nu mai tine bateria si se rupe
- are difuzor magnetic - sunet de proasta calitate si este foarte usor de detectat
- costa doar 6 dolari - MC-1600 de cel putin 2 ori mai scumpa

      Un vanzator de pe la Cluj dezinformeaza clientii cum ca acea serie de pe casca de copiat scrisa cu negru pe microcasti: "1601" reprezinta garantia ca este o casca MC-1600. In realitate acea serie reprezinta anul si luna fabricatiei castii si desigur toate castile sunt inscriptionate . In cazul lui: 16 - 2016 iar 01 - luna ianuarie.

 

Sisteme de copiat cu Casca cu capac Negru

      Pentru ca nu vrem sa umplem pagini intregi cu texte si explicatii despre casca de copiat care de fiecare data ne sunt copiate si puse la alte produse de nici cei care le vand nu stiu ce descriere au la propriile lor produse, am facut o poza cum se vede o casca de copiat cu capac negru in ureche si cum se vede casca cu capac cu filet metalic la baterie si de culoare crem:

 

Dezavantajele Microcastilor Contrafacute:

    - apar deseori in timpul utilizarii sunete parazite foarte puternice care se aud in exterior: piuituri, suieraturi,
    - bateria se consuma foarte rapid - componente electronice ieftine ce consuma multa energie,
    - cand bateria este epuizata incep sa piuie foarte tare de se aude in exterior,
    - deseori se rupe acea antena, casca de copiat ramanand in ureche,
    - au capac negru ce se observa destul de usor - se vad ca un dop in ureche,
    - confectionate din plastic ieftin - deseori se rupe sertarul bateriei
    - au un ciclu de viata scazut.

 

Casca de copiat Originala:

- dimensiuni mai mici,
- sunet puternic si mai clar,
- interferente mult mai mici cu celelalte sisteme de copiat aflate in apropiere,
- atenuator automat de sunete parazite si de fond(nu bazaie, nu caraie),
- un numar foarte mare de utilizari fara sa se defecteze si o autonomie a bateriei de pana la 5~7 ore
- este toata de culoarea pielii, inclusiv capacul, astfel fiind aproape imposibil sa se observe in ureche.

casca de copiat originala, fiind mai mica intra usor si in totalitate in ureche, avand capacul de culoarea pielii sunt imposibil de observat, doar daca stii ca e acolo si te uiti cu o lanterna.

 

2. Ce sa faci ca sa te tina o casca japoneza zeci de utilizari(ne referim la castile originale):

         Foarte putini stiu ca in interiorul microcastilor japoneze este inghesuit un adevarat ansamblu format din circuite electronice, microdifuzoare si microbobini. Toata lumea vrea sisteme de copiat cat mai mici, cat mai putin sa se vada si fara fire. Ei bine aceasta microtehnologie exista si este implementata in aceasta microcasca japoneza dar are ca principal dezavantaj ca sunt foarte sensibile la contactul cu ceara din ureche si la socuri. Din experienta noastra nu mai putina de 9 ani de cand lucram cu casti japoneze care au ajuns acum la a 9 a generatie va spunem cu siguranta ca din momentul in care circuitul intern din casca intra in contact cu ceara este doar o chestiune de timp pana cand va intra in reactie (ceara este acida) si va distruge circuitele interne. Noi am scris si in instructiuni si aici: este foarte foarte important sa va curatati bine in ureche chiar inainte sa introduceti casca. Daca va curatati si nu o scapati pe jos, casca va tine la zeci de utilizari.

 

3. Sisteme de copiat ce folosesc tehnologia BlueTooth usor de detectat

         Nimic mai FALS !!!  Dinpotriva, sunt foarte foarte greu de detectat deoarece in primul rand bluetoothul are putere mica de emisie a undelor EM si apoi emite semnal digital si nu analogic ca microcastile de copiat pe timpan. Daca lasati telefonul la 5...10m de dv cand va trece cu detectorul pe langa dv nu va detecta nimic. Drept demonstratie faceti urmatorul test: Luati un radio, un telefon si un bluetooth conectat la acel telefon. Initiati un apel si apropiati telefonul de antena radioului(1..3m). Se va auzi un bruiaj care este defapt unda EM emisa de telefon. Departati 5m telefonul de radio si apropiati bluetoothul de antena radioului pornit chiar si lipit de antena. SURPRIZA: NU SE AUDE NIMIC! Pe acelasi principiu lucreaza absolut orice detector (fie el de 100lei sau 3000euro) de aceea care nu isi permit sa cumpere un detector folosesc un radio. Faptul ca dispozitivele bluetooth sunt usor de detectat e doar un mit promovat de diversi dealeri pt. a-si vinde produsele lor contrafacute si de multe ori doar cumparand un produs si revanzandu-l la suprapret, neavand nici cea mai mica cunostinta tehnica.