Casca de Copiat fara Fir la Examen

Casca de Copiat fara Fir Cerințele de interoperabilitate pentru entitate de control Hands-Free sunt complet conținute în această secțiune. Secțiunile 4.2 prin 4,28 specifica cerințele pentru unitățile proceduri direct legate de caracteristicile stratului de aplicație. Procedurile enumerate în această secțiune se bazează în principal pe utilizarea unui set minim de Comenzi AT ca protocol de control. Secțiunea 4.33 specifică aceste comenzi AT.


Casca de Copiat fara Fir codurile lor rezultate. Secțiunea 4.2 specifică modul în care la nivel de servicii Conexiunile sunt manipulate în general și prevede în mod specific modul în care straturile de sub control entitatea Casca de Copiat fara Fir sunt folosite pentru a să stabilească și să elibereze o conexiune la nivel de servicii. Atunci când o conexiune RFCOMM a fost stabilită conexiunea la Service Level.

Casca de Copiat fara Fir

Procedura de inițializare se execută. În primul rând, în procedura de inițializare HF va trimite AT + BRSF = <HF suportat Caracteristici> comandă pentru AG atât notifica AG caracteristicile acceptate în HF, precum și pentru a prelua funcțiile acceptate în AG folosind rezultatul code.1 + BRSF După ce a preluat funcțiile acceptate în AG, HF va stabili care Indicatorii sunt susținute de AG, precum și ordonarea indicatorilor sprijinite. Acest lucru se datorează faptului că, în conformitate cu specificația 3GPP 27.007 [2], AG poate sprijini indicatori suplimentari care nu sunt prevăzute de profilul Casca de Copiat fara Fir, și pentru că ordonarea indicatorilor este specific de punere în aplicare. HF utilizează AT + CIND =? Test comandă pentru a prelua informații despre indicatorii și ordonarea acestora acceptate.

Odată ce Casca de Copiat fara Fir are indicatorul necesar sprijinit și informații prin care se dispune, aceasta regăsi starea curentă a indicatorilor din AG folosind AT + CIND? Citit comanda. După ce a preluat starea indicatorilor din AG, HF va permite atunci Funcția "Indicatori de actualizare a stării" în AG prin emiterea comenzii AT + CMER, la care AG răspunde cu OK. Ca urmare, AG va trimite + CIEV cod rezultat nesolicitate cu valoarea indicatorului corespunzător ori de câte ori o modificare serviciu, apare starea de configurare a apelului sau al unui apel. Atunci când este necesară o actualizare pentru atât apelul Casca de Copiat fara Fir și apel indicatori de configurare, AG va trimite + CIEV codul rezultat nesolicitate pentru apelați indicatorul înainte de a trimite codul rezultat nesolicitată + CIEV pentru configurarea apelului indicator. HF utilizează informațiile furnizate de codul + CIEV pentru a actualiza sale indicații interne și / sau externe proprii. Odată ce funcția Casca de Copiat fara Fir  "Indicatori actualizare status" a fost activat.

Casca de Copiat fara Fir

AG trebuie să păstreze funcție este activată până când fie se emite comanda AT + CMER pentru ao dezactiva sau Conexiune de curent Service Level între AG și HF este scăzut pentru orice motiv Casca de Copiat fara Fir.  După ce HF a activat funcția "Indicatori de actualizare a stării" în AG, și în cazul în care "Apel în așteptare și 3 căi de asteptare" bit a fost setat în caracteristicile bitmap susținut atât HF și AG, HF va emite AT + CHLD =? comandă de testare pentru a prelua informații despre modul în cala de apel și serviciile pluripartite sunt susținute în AG. HF nu va emite AT + CHLD =? comandă de încercare în cazul în care, fie HF sau AG nu acceptă Casca de Copiat fara Fir  "cu trei căi de asteptare" facilitate.