Handsfree pentru Copiat la examen

     HandsFree pentru copiat specificație definește minimul set de funcții astfel încât un telefon mobil poate fi utilizat în conjuncție cu un dispozitiv Hands Free (de exemplu, instalat în mașină sau reprezentat de un dispozitiv ușor de purtat, cum ar fi un set de căști), cu un link Bluetooth® oferind un mijloc de comunicație fără fir pentru ambele control la distanță al Mobile Telefonul prin conexiunile aparatului Hands-Free și vocale între Telefon mobil și dispozitivul Hands-Free. Conformitatea cu această specificație asigură interoperabilitatea între Tehnologie Bluetooth HandsFree pentru copiat dispozitiv și orice Bluetooth echipată Telefon mobil de sprijin de acest profil.

     HandsFree pentru copiat fara fir la examen utentificarea baseband și criptarea este opțională pentru ambele unitatea Hands-Free și Gateway-ul audio. În cazul în care ambele dispozitive acceptă autentificarea și criptarea, aplicație de pe fiecare dispozitiv poate necesita utilizarea acestuia. 25 noiembrie 2005 Bluetooth Specification Pagina 13 din 93 Handsfree pentru copiat Profile (HFP) 1.5 O unitate Hands-Free poate fi capabil de a utiliza serviciile Gateway audio fara a fi crearea unei conexiuni securizate. Este implementarea specifică dacă HandsFree pentru copiat unitate oferă sau sprijină punerea în aplicare de securitate pentru utilizator. Ori de câte ori se folosește autentificarea baseband și / sau criptare, cele două dispozitive crea o conexiune securizată folosind procedura de autentificare GAP așa cum este descris în Secțiunea 5.1 a profilului Generic Access [4]. Această procedură se poate include introducerea unei Codul PIN Bluetooth și crearea cheilor de legătură corespunzătoare. În cazurile în care IU de setul Mâini unitate este limitată, un cod fix PIN Bluetooth poate fi utilizat în timpul GAP


HandsFree pentru copiat

   În cazul în care o legătură LMP nu este deja stabilită între Hands-Free unitate și Audio Gateway, link-ul PML se stabilește înainte de a efectua orice altă procedură. Nu există nici un maestru fix de roluri slave în acest profil. Unitatea audio, Gateway și mână-Free asigura emularea port serial. Pentru portul serial emulare, RFCOMM (a se vedea [1]) este utilizat. Emulația port serial este utilizat pentru a transporta date de utilizator, inclusiv semnalele de control modem și AT comanda de la unitatea Hands-Free la Gateway Audio. Comenzile de AT sunt analizate de către Gateway Audio și Răspunsurile sunt trimise la unitatea HandsFree pentru copiat prin conexiunea prin portul serial Bluetooth.