casti cu microvibratii pentru copiat

   Casti fara fir ce folosesc casti cu microvibratii sunt acele microcasti care sunt de marimi foarte mici si sunt magnetice. Aceste casti de copiat fara fir au avantajul ca sunt mult mai mici decat cele japoneze dar din pacate pentru a functiona au nevoie de colier in jurul gatului, de amplificator cu baterie de 9 volti si inevitabil de fire pe corp. Din pacate nu exista casti de copiat cu microvibratii de tip magnet care sa functioneze fara colie rin jurul gatului. Si asta se datoreaza principiului de functionare al acestor microcasti, legile fizicii chiar daca am vrea, nu l eputem schimba. Cutiuta GSM reprezinta cel mai performant sisteme de copiat ce foloseste casca fara fir cu microvibratii, mai multe detalii despre acest produs gasiti aici

   Servicii de date wireless casti cu microvibratii din zona largă furnizează date fără fir cu rată scăzută pentru utilizatorii de mare mobilitate într-o foarte mare suprafata de acoperire. În aceste sisteme o regiune geografică dată este deservit de stații de bază montate pe turnuri, acoperișuri sau munți. Stațiile de bază pot fi conectate la o rețea cu fir sau backbone formează o rețea multihop ad-hoc. Ratele de date inițiale pentru aceste sisteme au fost sub 10 Kbps, dar treptat a crescut la 20 Kbps. Există doi jucători principali în domeniul serviciilor de date wireless de arie largă: mobile de Sud (fostă RAM de date mobile). Metricom a oferit un serviciu similar cu o rețea Arhitectura constând dintr-o rețea mare de mici stații de bază ieftine, cu zone de acoperire mici. Eficiența crescută a mici zone de acoperire permise pentru rate de date mai mari în Metricom, 76 Kbps, decât în alte sisteme fără fir de date de zonă extinsă. Cu toate acestea, costul ridicat de infrastructură pentru casti cu microvibratii în cele din urmă a forțat în faliment, iar sistemul a fost închis.

   Casti cu microvibratii o parte din infrastructura casti cu microvibratii a fost cumpărate și funcționează în câteva araas ca Ricochet. Sistemul celular de pachete de date digitale (CDPD) este un serviciu de date fără fir de arie largă overlayed pe rețeaua de telefonie mobilă analogică. CDPD împărtășește canalele vocale FDMA ale sistemelor analogice, deoarece multe dintre aceste canale sunt inactive, datorită creșterii celulare digitale. Serviciul de casti cu microvibratii oferă transmisia de pachete de date la rate de 19,2 Kbps, și este disponibil în întreaga S.U.A. Cu toate acestea, din moment ce mai noi generații de sisteme casti cu microvibratii  celulare furnizează, de asemenea, servicii de date, CDPD va fi probabil înlocuit cu acestea mai noi Servicii.

   Casti cu microvibratii

Toate aceste servicii casti cu microvibratii de date fără fir nu au reușit să crească la fel de rapid sau pentru a atrage cat mai multi abonati ca prezis inițial, mai ales în comparație cu succesul vibrant al sistemelor casti cu microvibratii wireless. Există dezacord privind motivul pentru care aceste sisteme au experimentat o astfel de creștere anemică. Ratele de date pentru aceste sisteme sunt în mod clar reduse, în special în comparație cu omologii lor Wireline. Tarifarea pentru aceste servicii, de asemenea, 16 rămâne ridicat.

   Atunci cand luati decizia sa va cumparati casti cu microvibratii si sunteti nehotarati ce microcasca sa va alegeti trebuie sa faceti un compromis: castile jaoneze chiar daca sunt putin mai mari decat cele pe timpan au avantajul ca pot fi folosite cu sisteme de copiat fara fir extrem de simple si fara absolut nici un fel de fir iar castile cu microvibratii sunt mai mici dar este necesar sa mai aveti ceva fire pe corp. Oricum noile casti cu microvibratii sunt extrem de mici si nu se vad in ureche. Cel mai bine este sa tii cont cat de exigent este examenul care urmeaza sa il dai si astfel sa alegi sistemul potrivit. Ideal ar fi sa cumparati cel mai performant sistem dar cum preturile cresc o data cu performantele casti cu microvibratii  nu are rost sa cheltuiti banii pe un sistem scump casti cu microvibratii daca va puteti face treaba si cu unul mai ieftin.

   O casca de copiat ieftina NU nseamna ca este de proasta calitate ! Si sistemele la 70 lei functioneaza la fel de bine ca cele casti cu microvibratii ! Diferenta de pret vine din faptul ca o casca de copiat este mai scumpa cu cat are mai putine fire pe corp. Ambele modele sunt de calitate, fiecare din ele prezinta avantaje si dezavantaje si dumneavoastra trebuie ca undeva sa faceti un compromis: NU aveti deloc fire pe corp si folositi casca japoneza dar este putin mai mare(oricum cu noile modele 2016 NU se vad in ureche - sunt suficient de mici) sau aveti ceva fire pe corp si folositi cele mai mici casti cu microvibratii disponibile la ora actuala.

   Inainte sa cumperi informeazate! A fi corect informat te poate scuti de dureri de cap, examene pierdute si bani aruncati pe fereastra. Cu experienta noastra de 13 ani aducem pe piata cele mai sigure casti cu microvibratii si de o calitate foarte buna.