Casti pentru Copiat cu Bluetooth

Actualizări cheie cu funcții includ patru interval de ori, ori viteza de două, și de opt ori mai difuzat capacitate de mesaje. Gama de puteri mai lungi întregi acasă și construirea de acoperire, pentru conexiuni mai robuste și mai fiabile. Viteza mai mare permite, dispozitive mai receptive de înaltă performanță. Creșterea dimensiunii mesajului difuzat crește datele transmise pentru soluții relevante context îmbunătățite și mai mult. Casti pentru copiat cu bluetooth gasiti aici


Kirkland, Washington - 07 decembrie 2016 - Grupul Bluetooth Special Interes (SIG) a adoptat oficial Bluetooth 5 ca cea mai recentă versiune a specificațiilor de bază Bluetooth această săptămână. Actualizări cheie Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5 includ raza mai mare, viteză mai mare, și o capacitate mai mare de mesaj transmis, precum și îmbunătățirea interoperabilității și coexistența cu alte tehnologii wireless. Bluetooth 5 continuă să avanseze internetul obiectelor (IoT) experiență, permițând interacțiuni simple și fără efort în întreaga gamă largă de dispozitive conectate.

Casti pentru Copiat cu Bluetooth este revolutioneaza modul în care oamenii experiență IO. Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5 continuă să conducă această revoluție prin furnizarea de conexiuni fiabile și mobilizarea IO adoptarea de semnale luminoase, care, la rândul său, va diminua barierele de conectare si pentru a permite o experiență perfectă IoT.
"Acest lucru înseamnă că întreg-acasă și o acoperire de construcție, precum și noi cazuri de utilizare pentru aplicații în aer liber, industriale și comerciale vor fi o realitate. Odată cu lansarea Bluetooth 5, vom continua să evolueze pentru a satisface nevoile de dezvoltatori IO și consumatorilor în timp ce ramanand fidel ceea ce Bluetooth este în centrul său:. standardul wireless global pentru simplu sigure, conectivitate, "

Adoptarea Bluetooth 5 vine într-un moment crucial al creșterii industriei, cu ABI Research asteapta 48 de miliarde de dispozitive conectate la internet pentru a fi instalate până în 2021, din care aproape o treime va include Casti pentru Copiat cu Bluetooth.

"Piața globală de conectivitate fără fir este în creștere rapidă, cu o valoare de 10 miliarde de anticipat expedieri anuale IC până în 2021", a declarat Andrew Zignani cu ABI Research. "Introducerea Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5 va crea noi oportunități în diferite verticalele ale pieței, prin reducerea complexității IO și a costurilor și oferind o mai mare flexibilitate în producătorii vizând mai multe aplicații și cazuri de utilizare."

Casti pentru Copiat cu Bluetooth 

5 include, de asemenea, actualizări care contribuie la reducerea potențialelor interferențe cu alte tehnologii wireless pentru a asigura dispozitivele Bluetooth pot coexista în cadrul tot mai complexe mediului la nivel global IoT. Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5 oferă toate acestea menținând în același timp funcționalitatea sa consum redus de energie și flexibilitate pentru dezvoltatorii pentru a satisface nevoile de dispozitiv sau de aplicare a acestora.

Consumatorii se pot aștepta să vadă produsele construite cu Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5 în termen de două până la șase luni de eliberare de azi. Casti pentru Copiat cu Bluetooth 5, Bluetooth continuă să revoluționeze modul în care oamenii experiență IO. Bluetooth continuă să îmbrățișeze progresele tehnologice și de a împinge potențialul nelimitat al IO.

Despre tehnologia fără fir Bluetooth®
Bluetooth este standardul wireless global pentru conectivitate simplă, sigură. Propulsate de către o comunitate globală de mai mult de 31.000 de companii, Bluetooth servește pentru a unifica, armonizarea și inovarea în gama largă de dispozitive conectate peste tot în jurul nostru. Prin crearea de colective și standarde tehnice comune, Bluetooth simplifică, securizează și îmbogățește experiența de tehnologie Casti pentru Copiat cu bluetooth a utilizatorilor din întreaga lume.