Sistem de copiat nedetectabil - Mp3 Player cu Microcasca Japoneza

Casca de copiat IDEALA pt BAC la Romana: va inregistrati audio toate povestirile, comentariile literare, caracterizari de personaje, rezumate, argumentari, etc dar si pt orice alta proba unde aveti mult text de invatat

       Le inregistrati pe rand si le denumiti de la 1 la 30(sau cate inregistrari aveti). De ex:
              - melodia 1 aveti o caracterizare a unui anumit personaj,
              - melodia 2 aveti rezumatul unei opere,
              - melodia 3 un comentariu,
              - si tot asa.

      Va trebui ca la inceputul fiecarei melodii cand incepeti inregistrarea sa spuneti si ce aveti in respectiva inregistrare, atunci cand veti fi in sala dati next si ascultati doar inceputul si veti sti daca este ce va trebuie. Desigur daca puteti tine minte un cuprins ar fi ideal pt ca de ex daca va cade caracterizarea personajului X si va aduceti aminte ca e in inregistrarea 13(poate fi in oricare alta, depinde de ce numar le dati dv) veti da direct next de 12 ori nemaifiind nevoit sa asculti inceputul la toate inregistrarile pana la 13(unde se afla ce va picat dv).


     Mp3 Play-erul este conceput sa emita un semnal de intensitate mica pentru a nu se propaga la mai mult de 10...15 cm de dv si astfel nici cel mai performant detector nu va va depista decat daca sta cu acesta lipit de player. De aceea MP3 Player-ul trebuie tinut cat mai aproape de microcasca din ureche. Cele mai multe persoane il pun  pe umar in zona claviculei lipit cu un plasture medicinal (recomandat leocoplast textil NU din plastic) pe piele pe sub haine, sau sub brat. Nu este foarte gros deci nu va iesi in relief sa se cunoasca pe sub haine. Daca il veti pune mai jos se va auzi din ce in ce mai incet. De aceea avem 2 modele:

- Mp3 cu mini antena lipita pe player


- MP3 cu mini antena separat de player

     Practic doar acea mini antena(lungime: 3cm, Latime: 0.5cm, Grosime: 0.1cm) trebuie sa stea aproape de Microcasca MC 1600 si deaceea, pentru a avea acces mai usor la butoanele de comanda (next, play, back, pauza, volum) am montat un fir foarte subtire (sub 0.1cm) intre mini antena si player. Astfel Player-ul il puteti pune in maneca, in buzunar, la burta sau in orice alt loc iti convine tie ca sa ai acces mult mai usor la butoanele de comanda. Ca sa iti faci o idee cat de practic este modelul cu fir: din 10 vandute 8..9 sunt cu fir. Cand faci comanda te rugam sa ne scrii la mentiuni pe care dintre cele 2 modele il doresti.

 

Sistem de copiat nedetectabil:

- deoarece nu emite unde radio este absolut nedetectabil si nu se poate bruia,
- nu aveti nevoie de telefon mobil sau de o persoana care sa va dicteze,
- trebuie doar sa va inregistrati cursurile in format mp3(curs 1 = track 1, curs 2 = track2, etc) si sa dati play,
- puteti da: play, next curs sau back curs prin simpla presare pe camasa, bluza, etc
- suporta card microSD,
- dimensiuni incredibil de mici,