Cutiuta GSM cu Casca Japoneza

     Cutiuta GSM este ultima noutate aparuta in acest domeniu unde se folosesc casti de copiat. Acest sisteme de copiat este practic un telefon mobil la care s-a renuntat la tastatura si la ecran. Oricum la ce ar fi fost utile in timpul examenului :))? Datorita faptului ca nu mai exista tastatura si ecran dimensiunile s-au redus considerabil, ajungand ca acesd dispozitiv sa nu fie mai mare de cat o cutie de chibrite. Si daca credeti ca datorita dimensiunilor foarte mici acest dispozitiv sta mai prost la semnal decat la un telefon mobil ei bine va inselati foarte tare. Semnalul este la fel ca la un telefon de serie obisnuit si deci daca acolo unde vreti sa folositi acest sisteme de copiat aveti semnal la un telefon, fie el si doar o liniuta, va functiona si Cutiuta GSM.

      O caracteristica foarte foarte importanta a acestui sistem de copiat o reprezinta functia de Raspuns AUTOMAT la apel. Asta inseamna ca, daca cel care va sopteste va apela numarul cartelei SIM din interiorul Cutiutei GSM, aceasta va raspunde automat la apel ori de cate ori se va apela. Tinand cont ca la cam toti operatorii GSM convorbirea se intrerupe automat dupa doar 60 de minute si ca in timpul examenelor serioase nu prea ai cum sa umbli pe la buzunare ca sa poti raspunde la apel, functia de raspuns automat devine astfel foarte utila si chiar necesara.

 

Cutiuta GSM cu casca japoneza pentru Copiat

     Cutiuta GSM are si un microfon foarte sensibil. Cum inca nu s-a inventat un dispozitiv care sa citeasca pe buze, nici acesta nu o va putea face. Dar Cutiuta GSM si Stick-ul de la Nokia-Microsoft au cele mai sensibile microfoane dintre toate sistemele. Daca nu veti acoperi cutiuta cu o bluza prea groasa cel care va sopteste va auzi si cum paseste cineva prin sala de examen. Microfonul va este util de exemplu pentru a face un semn ceva dinainte stabilit pt cazul cand ati ramas in urma cu scrisul sau nu ati inteles un cuvant si cel care va sopteste, cand aude semnul stabilit va relua ultima fraza. De regula la mai toate examenele la inceput cand vin subiectele mai sunt nelamuriri si candidatii intreaba detalii suplimentare pe supraveghetori: asta este momentul ideal pentru a dicta subiectele celui de acasa!

 

Toate aceste caracteristici fac ca acest dispozitiv sa fie unul dintre cele mai cautate sisteme de copiat deoarece  

NU te va lasa la greu ! 

Mai multe detalii despre Cutiuta GSM cu Microcasca Japoneza gasiti aici