Casca de copiat cu Bluetooth

      Conexiunea bluetooth functoneaza in felul urmator: atunci cand porneti bluetoothul de la telefonul tau, acesta trimite un semnal cu o anumita secventa de cod. In momentul cand vrei sa imperechezi un bluetooth cu telefonul tau trebuie de regula sa tii apasat cateva secunde in plus sau sa apesi o anumita secventa de butoane de pe bluetooth pentru a intra in modul de imperechere la bluetooth.

      Dupa cum spuneam telefonul va emite un cod care va putea fi receptionat de orice dispozitiv bluetooth aflat in modul de imperechere. Atunci cand un bluetooth primeste acel cod si doar cand este in modul de imperechere va trimite ca raspuns spre telefon informatii ce contin un id unic(fiecare sistem bluetooth are un cod care este unic pe glob) si numele comercial al acestuia(Nokia BH-110 de exemplu). Acest nume va aparea pe ecranul dv. cand veti da cautare la noi dispozitive bluetooth.

      Mai departe veti selecta acel nume si veti imperechea sistemul bluetooth cu telefonul tau. Unele telefoane te vor intreba daca accepti conectarea automata cu telefonul tau ori de cate ori acel dispozitiv bluetooth(si doar acel dispozitiv recunoscut cu ajutorul codului unic) il vei porni pentru a nu relua pasii de conectare. Practic daca opresi bluetooth-ul si il repornesti se va conecta automat la telefonul tau fara sa mai dai cautare si conectare din nou.

      Din acest moment orice alt telefon sau dispozitiv de scanare va trimite acea secventa de cod, dispozitivul bluetooth il va receptiona dar fiind deja imprerechiat cu telefonul tau, il va ignora si nu ii va raspunde. De aceea o data conectat un dispozitiv bluetooth la telefonul tau orice alt telefon nu va mai gasi acel dispozitiv bluetooth decat daca intri in modul lui de imperechere. Tot din acest motiv cand iiti vei schimba telefonul si vrei sa folosesti acelasi sisteme de copiat nu il vei gasi doar daca il pornesti ci va trebui sa il resetezi sau mai bine izs sa intri in modul de imperechere.

      Utilizarea acestor sisteme este foarte sigura, detectarea lor se poate face doar cu aparate de detectat profesionale care sunt accesibile doar pentru institutii guvernamentale. Aparatele de detectat care se gasesc de cumparat pe piata libera (oricine le poate cumpara) nu pote detecta dispozitivele bluetooth cu casca de copiat, in primul rand pentru ca ele emit un semnal electromagnetic extraordinar de slab si in al 2 lea rand semnalul este codat digital. Nici detectoarele  semipropesionale de 500....700 euro nu pot depista conexiunea bluetooth. Singura posibilitate de a fi gasit este daca uitati sa va selectati din setarile de la bluetooth vizibilitate "ascuns pentru toate dispozitivele".

      Casti de copiat ce au bluetooth gasiti aici

Cu o mare experienta in domeniu FastBay.ro pune la dispozitie de ultima generatie la preturi de importator. Produsele sunt insotite de manuale de utilizare foarte detailate, cu poze explicative pentru ca atunci cand vreti sa folositi dispozitivul totul sa fie foarte usor. Aducem doar produse de calitate si a caror utilizare este foarte intuitiva, sunt foarte usor de folosit. Testam zeci de sisteme de copiat anual si le punem la vanzare doar pe cele care au rezultatele cele mai bune.