Casti de Copiat ce folosesc tehnologia BlueTooth se pot detecta usor?

     Contrar zvonurilor raspandite de diversi vanzatori doar pentru asi vinde produsele lor, casti de copiat ce folosesc tehnologia bluetooth sunt printre cele mai sigure dispozitive pentru copiat. Dispozitivele Bluetooh se imperecheaza cu telefonul tau mobil si odata facuta conexiunea nimeni cu orice alt telefon sau scaner nu va mai putea gasi conexiunea. Dispozitivul bluetooth memoreaza adresa de IMEI a ultimului telefon. Conectat si conexiunea va fi vizibila doar pentru acesta iar pentru orice alt dispozitiv o va ascunde. Au dimensiuni mici, semanlul este digital si astfel in casca vei auzi un sunet mult mai clar decat sistemele clasice cu conexiune la mufa handsfree de la telefon.

 

Microcasca Japoneza cu baterie 337 se VEDE IN Ureche?

      Microcasca MC-1600 este cea mai noua casca de copiat aparuta. Este toata de culoarea pielii, inclusiv partea din spate(capacul unde pui bateria). Cele cu capac negru se observa ca un dop in ureche, ATENTIE! Este cea mai mica casca de copiat la ora actuala, are diametrul de 7mm. Urmatoarea ca marime are 8.35 mm si are sertar la baterie de plastic. Casti mai mici decat MC-1600 cu filet si cu capac de culoarea pielii mai sunt doar cele pe timpan de tip magnet care au fire si colier pe corp. Acea antena are doar rolul de a trage de ea si de a scoate casca din ureche, la nevoie poate fi scurtata cu o unghiera.

      Toate aceste caracteristi fac diferenta! Casca de copiat va intra mult mai usor in ureche, suficient cat sa nu se observe.

In plus capacul de culoarea asemanatoare pielii reprezinta un plus pe care il are, casca pierzandu-se in decor.

Casca de copiat pote dauna Grav Auzului?

      Sistemele cu casti de copiat Japoneze (cele cu baterii in interior 337) sub nici o forma nu au cum sa dauneze sanatatii. Casca de copiat japoneza nu intra nici macar pana la jumatatea canalului auditiv, timpanul fiind in capatul canalului. Canalul auditiv se ingusteaza foarte mult in apropiere de timpan comparativ cu diametrul la casca de copiat si deci chiar daca ati vrea si ati forta maxim de tare nu ati avea cum sa ajungeti cu casca la timpan. Va recomandam sa o folositi cu incredere!

       Sistemele cu casti de copiat pe timpan sunt putin mai delicate. Acestea fiind foarte mici si usoare ajung chiar pe timpan. Timpanul nu va pati nimic atat timp cat nu introduceti mai mult de o casca in aceeasi ureche. Si nu veti folosi castile mai mult de 20 ori pe an. Marea problema este ca unele persoane ori mai uita sa sa se mai curete in ureche ori au probleme cu urechile si au exces de cerumen si pentru ca ceara este cleioasa ar castile foarte mici si usoare se pot lipi de ceara si vor iesi mult mai greu. De aceea este obligatoriu sa va curatati foarte bine exact inainte de a pune casca de copiat cu microvibratii in ureche si sa nu o tineti mai mult de 3...4 ore.

Folosind casti de copiat se poate auzi in exterior?

      Sistemele cu casca de copiat pe timpan sub nici o forma nu se vor auzi in exterior, indiferent de cat de tare vei da volumul. Tot la aceste casti sub nici o forma nu ii vei auzi si pe altii care au casti in acea sala!

      Sistemele cu casca de copiat Japoneza (indiferent de ce model de casca vei folosi: mc100....mc1600)se pot auzi in exterior doar daca nu reglati volumul si il lasati la maxim. Orice sisteme de copiat cu casca japoneza are tocmai din acest motiv buton de reglat volumul + respectiv -. Deci cu alte cuvinte daca faceti teste de acasa si reglati volumul corect nu se va auzi in exterior.

Stick-ul BlueTooth functioneaza doar te telefoane Samsung ?

      Stickul bluetooth are la baza un handsfree Original de Samsung care este universal si deci este compatibil cu orice marca si model de telefon mobil. Dispozitivele bluetooth sunt fabricate pentru a fi universale indiferent de cine le produce. Noi folosim doar handsfree bluetooth de la Samsung pentru ca au o calitate foarte buna la un pret accesibil. Majoritatea vanzatorilor pentru a veni cu un pret mai mic, folosesc bluetooth-uri aftermarcket  produse de firme care atunci auzi prima data si care au o calitate foarte proasta.

De ce nu pot folosi doar casca si telefonul meu fara alt sistem intermediar?

     Microcasca nu are cum sa functioneze doar cu telefonul tau deoarece un telefon obisnuit nu poate transmite semnal audio wireless catre casca. Exista pe piata telefoane special modificate cu casca japoneza. Noi nu le recomandam deoarece telefonul trebuie tinut cat mai aproape de casti de copiat, nu mai jos de buzunarul de la piept. Altfel vei auzi prea incet si in plus microfonul va fi prea departe de gura si astfel inutil. Si telefonul tau se poate modifica sa transmita semnal wireless catre casca. Se desface si se pune niste sarma inauntru, dar il vei putea utiliza dupa doar impreuna cu casca japoneza. Acest sistem cu telefon modificat este aparut pe la inceput(2006), intre timp au aparut sisteme mai mici si mai performante. Inca se promoveaza deoarece se modifica usor si sunt ieftine de facut vanzatorul ramanand cu profit mare.

      Este nevoie de un sistem care sa i-a semnalul de la telefonul mobil si sa il transforme in semnal wireless. Acest sistem poate fi:

  • colierul cu bluetooth sau cu handsfree cu mufa jack,
  • stickul Nokia,
  • Cutiuta GSM.

     Cutiuta GSM este ultima noutate aparuta. Este practic un telefon mobil fara ecran si tastele numerice. Este special fabricata sa poate transmite direct semnal wireless pt microcasca si este cat o cutie de chibrite !

Sistemele cu casti de copiat sunt noi?

      Te asiguram ca tu vei fi primul care vei folosi oricare din sistemul comandat de pe acest site! Noi NU facem inchirieri! Indiferent de ce va va zice vanzatorul, daca face inchirieri ai 90% sansa sa nimeresti un sistem folosit cel putin o data! Nu ne credeti? Va veti convinge :))) Si sa va zicem si de ce: acum 2 ani faceam si noi inchirieri si aveam in medie 35 de sisteme inchiriate pe zi. Asta pt Iasi care nu se compara cu Bucuresti de exemplu ca numar de studenti.

      Va asiguram ca nici un vanzator nu-si permite sa ramana cu 50 de sisteme de copiat pe stoc. Mai ales atat timp cat unu singur costa 300 lei. In plus sistemele inchiriate se uzeaza si se strica destul de repede. Cei care le inchiriaza nefiind ale lor nu sunt atenti cu ele. De aceea este mai convenabil sa inchiriezi o data sistemul apoi il vinzi ca nou :)