Informatii si Comenzi

           0742.335.330
                 Luni - Duminica
                   8 - 20


Daca aveti nevoie de o casca de copiat de calitate ati nimerit unde trebuie!

 Fastbay.ro tine cont de nevoile si sfaturile primite de la clienti si aduce imbunatatiri an de an la sisteme de copiat

      Fastbay.ro este cel mai mare si diversificat site de profil din Romania ce se ocupa cu sisteme de copiat. Avem cea mai diversificata gama de casti de copiat cu preturi pentru toate buzunarele. Suntem pe piata inca din anul 2004. Fastbay.ro nu doar cumpara si vinde casca de copiat la suprapret. FastBay.ro, desi pare greu de crezut, a colaborat cu mari producatori din China pentru imbunatatirea si rezolvarea unor probleme la cateva sisteme de copiat folosite. Acum se vand in intreaga lume. FastBay.ro se poate lauda ca are in componenta echipei un membru cu o foarte vasta experienta in electronica, a detinut si un mare site cu produse spy(camere ascunse, microfoane ascunse, dispozitive de urmarire GPS, sisteme de bruiaj, etc) si a colaborat cu zeci de cabinete de detectivi particulari din toata tara.  FastBay.ro dezvolta noi sisteme cu casca de copiat an de an:

- 2013  am adus pe piata Stickul Nokia(dispozitiv imbunatatit si dezvoltat de noi), tot in acest an, cand ceilalti comercianti vindeau camere video pentru copiat la 1200~1400lei, noi am dezvoltat camera video in nasture PX-50 - avea aceleasi performante dar era la jumate ca dimensiuni si costa doar 700 lei!

- 2014 am dezvoltat prima camera video HD complet digitala ce transmitea imagini live pe o distanta egala cu cea a camerei PX-50, direct la un telefon mobil fara sa mai ai nevoie de laptop, drivere instalate, cabluri de legatura, etc. Era si prima camera la care cel care primea subiectele nu mai erai dependent de bricheta de 12v de la masina pentru alimentarea receptorului cum era la modelele vechi analogice. 

- 2015 am dezvoltat camera PX-150 - transmitea imagini live pana la 700~800 metri si avea marele avantaj ca cel care primea subiectele le vedea direct pe ecranul unui telefon mobil cu ajutorul unui minireleu. Acesta primea imaginile wireless de la cel din sala de examen si le trimitea mai departe tot wireless printr-o conexiune WiFi la un telefon sau la o tableta.

- 2016 am dezvoltat camera PX-200 - este cea mai puternica camera video pentru copiat care exista la momentul actual. Desigur ca sunt mai puternice dar dimensiunile mult mai mari si faptul ca au racire cu ventilator face imposibila folosirea lor la un examen.O gasiti aici

      Pentru ca si noi am fost canva studenti si am avut multe examene(pe vremea noastra nu exista casca de copiat nedetectabila) cunoastem importanta promovarii unui examen fie el altul decat la facultate. Ultimul lucru de care ai nevoie este sa te bazezi pe o casca de copiat si cand vrei sa il folosesti sa nu te descurci cu el sau sa nu iti mai functioneze. De aceea noi facem eforturi si punem la dispozitie o gama foarte diversificata de sisteme de copiat nedetectabile fara fir de foarte buna calitate pe care le si verificam ianinte de a le trimite clientilor.

La nevoie va putem oferi sfaturi in alegerea unor sisteme de copiat potrivite nevoilor tale.

0742.335.330

Program:

Luni - Duminica
9 - 20

      Sisteme de Copiat - Livrare

      Cand eram studenti aveam o vorba: "de luni ma apuc de invatat..." si uite asa trecea tot semestrul si ne trezeam cu examenele peste noi. Pentru ca stim ca toti spera ca o sa se apuce de invatat, dar se trezesc cu doar cateva zile inainte de examen ca nu au invatat nimic si atunci au nevoie de o casca de copiat fara fire cat mai urgent noi avem facut contract cu o firma de curierat rapid, FanCourier, de regula primeste azi coletul de la noi si maine il livreaza la client in orice oras din Romania.

      Cand primiti coletulul

      Datorita vechimii pe acest segment de piata, am acumulat o foarte vasta experienta, ne-am confruntat cu diverse situatii si asfel am ajuns dupa 13 ani sa facem manuale foarte detailate pentru produsele noastre, cu explicatii, cu poze explicite, cum se face pas cu pas, ce sa faceti ce sa nu faceti, etc Daca acum 8...10 ani, cand eram la inceputul activitatii noastre, ne sunau multi clienti pentru informatii suplimentare in utilizare, acum cu manualele noastre pentru casca de copiat care sunt foarte detailate ne suna unii clienti dupa examen doar pentru a ne multumi. De aceea este foarte important atunci cand primiti coletul pimul lucru pe care trebuie sa il faceti inainte de toate este sa cititi manualul de utilizare. Daca ai nelamuriri si dupa ce ai citit manualul nu ezita sa ne contactezi telefonic si vom incerca sa te ajutam cu cea mai mare placere.

      Daca dupa ce primesti coletul faci numeroase teste si consideri ca produsul comandat nu se potriveste nevoilor dumneavoastra, desigur il puteti trimite inapoi la noi prin curierat rapid si va puteti alege alt produs. Costurile de transport pentru aceasta situatie vor fi suportate de cumparator. Produsul trimis initial trebuei sa nu prezinte urme de folosire si trebuie sa contina toate accesoriile primite initial. Daca timpul este scurt si doriti schimbarea produsului cat mai repede va recomandam sa folositi o firma de curierat rapid. Noi lucram cu fancourier si sunt destul de rapizi. Vom incerca schimbul produsului in cel mai scurt timp posibil, chiar in aceeasi zi in care primim coletul inapoi de la dv. Cand trimiteti produsul la schimb va rugam sa il impachetati cat mai bine si sa NU trimiteti colete cu ramburs! Coletul trebuie s aajunga l anoi, produsul trebuie verificat, testat sa se afle in starea in care a fost initial trimis catre dv. apoi vom inlocui cu noul dispozitiv ales.