Sistemul BlueTooth fara fire

(Stick Bluetooth)

      Acum aproximativ 3 sau 4 ani cand toti comerciantii vindeau sisteme de copiat cu bluetooth gen ochelari, pixuri, coliere cu bluetooth pentru copiat produse de firme gen Forever (ceva de genu bauturii spirtoase "Adio mama"), adica firme de care atunci auzeai prima data, intelegeti voi ce vreau sa zic si care aveau o calitate foarte foarte proasta am zis ca trebuie sa facem ceva.Toata lumea vroia sisteme de copiat cat mai mici si fara nici un fel de fir daca era posibil. Pixurile erau groase, cam trebuia sa le tii indreptate spre ureche ca sa se auda bine in casca de copiat fara fir, bateria tinea putin, uneori se mai termina prematur se inchidea pixul iar vocea se comuta in mod firesc pe telefon si se aude in sala cum iti dicteaza - situatie foarte neplacuta. Ochelarii nu mai vorbim, Beti cea urata din celebru film avea ochelari mici pe langa cei cu casca de copiat japoneza.

Casca de copiat: Stick Nokia

      Cum producatorii renumiti Nokia, Sony, etc nu au produs si nu cred ca vor produce vreo data sisteme de copiat am decis ca trebuie sa facem ceva. Am adunat cati-va studenti de la Electronica, ne-am pus mintile stralucite la contributie si dupa cateva saptamani de lucru in care am experimentat cateva zeci de aplicatii si diverse modele cu casca de copiat am reusit sa modificam un dispozitiv BlueTooth de la Nokia, in prezent Microsoft. La acel moment nu aveam de unde sa stim ca acea casca de copiat va avea un succes atat de mare si ca va deveni cel mai vandut si cel mai cautat sisteme de copiat. Dupa dispozitivele cu colier cu casca de copiat pe timpan inventate prin 2001...2003 tot de niste studenti de pe la Bucuresti, Stickul cu bluetooth este a doua mare revolutie in ceea ce priveste sisteme de copiat si a plecat de la iasi de aceasta data..

Casca de copiat: Stick Nokia

      Ce face ca acesta casca de copiat sa fie atat de cautat nici noi nu nu stim exact dar putem sa va zicem ca:

      - fiind un dispozitiv modificat avand la baza un producator renumit, Nokia, este de calitate, bateria tine intre 5 si 6 ore,

      - microfonul este extraordinar de sensibil(are cel  mai sensibil microfon dintre toate sisteme de copiat),

      - sunetul din casca de copiat este clar,

      - este total compatibil cu orice marca si model de telefon(cele chinezesti nu sunt mereu compatibile cu toate modelele de telefoane),

      - iti poti folosi propriul telefon mobil nefiind nevoie sa faci modificari in interiorul telefonului cum este de exemplu sistemul cu telefon modificat,

      - dimensiunile foarte mici (cat degetul mic de la mana, poate chiar mai mic) face ca ascunderea lui sa fie cat mai usoara, de regula se pune pe umar lipit cu un plasture medicinal, in gulerul de la o camasa sau in interiorul lui(se descoase putin gulerul si se introduce acolo), la domnisoare se poate pune si functioneaza foarte foarte bine la breteaua de la sutien, etc

      - modelul 2016 are functie de raspuns automat si deci nu mai trebuie sa apesi pe nici un buton, cel care iti sopteste daca te va apela, telefonul de unde este el va raspunde automat. Poti totodata sa apelezi ultimul numar din lista: trebuie doar sa presezi pe dispozitiv, in zona unde il ai de 2 ori repede, consecutiv si telefonul de unde este el va apela singur si chiar daca tastatura este blocata, ultimul numar din lista de apeluri. Daca apesi o singura data pe dispozitiv si esti in apel se va inchide apelul(dupa ce termini examenul inchizi si mergi sa predai lucrarea si ca sa nu mergi in apel cu cel de acasa care iti vorbeste in casca de exemplu)

      Cum cea mai buna reclama si-o face produsul in sine, lumea a inceput sa vada la colegi prieteni si au vrut si iei acest sistem cu casca de copiat fara fir cu bluetooth. Au inceput sa intrebe in stanga si in dreapta si uite asa au inceput sa faca si altii aceste dispozitive. Am dat acum un scurt Search pe OLX si uitati ca produs similar ce vand unii. Va rugam sa comparati cu pozele noastre ce primiti de la noi si ce vand altii, pozele vorbesc de la sine.

Casti de copiat: Stick Nokia facut de amatori

Casti de Copiat: Stick Nokia 

Casca de Copiat: observati cat de urat este modificat: lipit cu banda....

Mare ATENTIE de unde cumparati, deoarece sunt vanzatori care au luat pozele de la noi si au doar pozele, in colet veti primi altceva! De aceea absolut toate pozele noastre au numarul de telefon semitransparent pe ele, pentru a fi mai greu de scos numarul nostru si macar daca o fac sa muceasca si iei putin :) Toate pozele noastre sunt reale, dv veti primi exact ce vedeti in poze.

Mai multe detalii despre Sistemul BlueTooth special modificat cu microcasca japoneza gasiti aici


 

Cutiuta GSM 

     Cutiuta GSM este ultima noutate aparuta in acest domeniu unde se folosesc casti de copiat. Acest sisteme de copiat este practic un telefon mobil la care s-a renuntat la tastatura si la ecran. Oricum la ce ar fi fost utile in timpul examenului :))? Datorita faptului ca nu mai exista tastatura si ecran dimensiunile s-au redus considerabil, ajungand ca acesd dispozitiv sa nu fie mai mare de cat o cutie de chibrite. Si daca credeti ca datorita dimensiunilor foarte mici acest dispozitiv sta mai prost la semnal decat la un telefon mobil ei bine va inselati foarte tare. Semnalul este la fel ca la un telefon de serie obisnuit si deci daca acolo unde vreti sa folositi acest sisteme de copiat aveti semnal la un telefon, fie el si doar o liniuta, va functiona si Cutiuta GSM.

Casti de Copiat: Cutiuta GSM  

     O caracteristica foarte foarte importanta a acestui sistem pentru copiat o reprezinta functia de Raspuns AUTOMAT la apel. Asta inseamna ca, daca cel care va sopteste va apela numarul cartelei SIM din interiorul Cutiutei GSM, aceasta va raspunde automat la apel ori de cate ori se va apela. Tinand cont ca la cam toti operatorii GSM convorbirea se intrerupe automat dupa doar 60 de minute si ca in timpul examenelor serioase nu prea ai cum sa umbli pe la buzunare ca sa poti raspunde la apel, functia de raspuns automat devine astfel foarte utila si chiar necesara.  

 Casti de Copiat: Cutiuta GSM  

    Cutiuta GSM are si un microfon foarte sensibil. Cum inca nu s-a inventat un dispozitiv care sa citeasca pe buze, nici acesta nu o va putea face. Dar Cutiuta GSM si Stick-ul de la Nokia-Microsoft au cele mai sensibile microfoane dintre toate sistemele. Daca nu veti acoperi cutiuta cu o bluza prea groasa cel care va sopteste va auzi si cum paseste cineva prin sala de examen. Microfonul va este util de exemplu pentru a face un semn ceva dinainte stabilit pt cazul cand ati ramas in urma cu scrisul sau nu ati inteles un cuvant si cel care va sopteste, cand aude semnul stabilit va relua ultima fraza. De regula la mai toate examenele la inceput cand vin subiectele mai sunt nelamuriri si candidatii intreaba detalii suplimentare pe supraveghetori: asta este momentul ideal pentru a dicta subiectele celui de acasa!  

  Casti de Copiat: Cutiuta GSM  

Cutiuta GSM are dimensiuni mici, bateria tine intre 3 si 4 ore, raspunde automat cand se apeleaza numarul cartelei SIM din interior, microfon foarte sensibil, nu are difuzor deci nu va suna sa se auda in exterior cand vei fi apelat sau se termina bateria.  

Toate aceste caracteristici fac ca acest dispozitiv sa fie unul dintre cele mai cautate sisteme de copiat deoarece  

NU te va lasa la greu ! 

Mai multe detalii despre Cutiuta GSM cu Microcasca Japoneza gasiti aici