Camera Video in Nasture PX-300

Camera Video in Nasture pentru copiat la examene importante, capabila sa transmita imagini LIVE, atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un monitor LCD. Este ultima si cea mai performanta camera de copiat aparuta si face parte din gama produselor profesionale.

Transmite Imagini LIVE fara limita de distanta cu 1...2 sec intarziere !

Avantaje:
   - autonomie acumulator ~ 4h
   - camera in Nasture Noua - unghi de vizualizare +30%
   - mai usor de ascuns - dimensiuni mai mici

Detalii

PX300

Disponibilitate: Promotie Valabila in limita Stocului !

2 500,00 lei

     Acest sistem este aparut la sfarsitul anului 2017. Vezi aici noul model 2018 PX-500 Pro HD cu imbunatatiri si care este la acelasi pret!

     Face parte din gama PX-300 profesionala de produse. Combinand tehnologii de ultima generatie, aceasta camera este capabila sa transmita imagini LIVE foarte clare , atat de pe o foaie de hartie cat si de de pe un monitor LCD. Cel care primeste imaginile, NU mai este nevoit sa stea in apropierea cladirii in care se afla cel cu cumara video. 

 

     

   


     Camera transmite imagini LIVE foarte clare fara a avea o limita de distanta ca la modelele anterioare. Cel care primeste imaginile poate sta comod acasa in fotoliu, deci poate fi in orice locatie din orice oras, sat si chiar in alta tara cu conditia sa aibe un laptop, tableta sau telefon mobil care are acces la internet.

Cisteste aici ce mari dezavantaje prezinta sistemele vechi de copiat cu camera video ce transmiteau la maxim 1000m!

Cum functioneaza acest sistem profesional pentru copiat?

     Gama PX-300 este mult mai simplu de folosit decat modelele clasice care transmit la maxim 1000m. Pe corp ai un singur fir foarte subtire care duce la micro camera din nasture iar acumulatorul este integrat. Practic camera se conecteaza prin WiFi la telefonul mobil(orice marca si model de smartphone), si transmite imagini LIVE pe internet. Conexiunea este privatasub nici o forma nimeni altcineva nu va putea niciodata sa intre sa sa vada si el imaginile! Cel care primeste subiectele poate sta confortabil acasa, nu are nevoie decat de un laptop, PC, tableta sau telefon mobil conectat la internet.  Imaginile se primesc cu ajutorul unui programel pe care il primiti in colet. Programul este unul obisnuit, se instaleaza la inceput, se configureaza foarte simplu si rapid. O data configurat, cel care intra in examen nu trebuie decat sa porneasca camera inainte sa intre in sala de examen iar cel de acasa sa porneasca programul si imaginile se primesc automat.

     Cel din examen are la el: mini camera PX-300 si un telefon mobil (recomandat un telefon cat mai mic)
     Cel care primeste imaginile: orice Laptop, PC, Tableta sau Telefon Mobil conectat la internet

      Telefonul are rolul de a prelua imaginile de la microcamera si de a le transmite pe internet. Intre camera PX-300 si telefonul mobil nu exista nici un fir (ele comunica prin wireless) si deci telefonul mobil il poti ascunde la tine sau il poti lasa intr-o poseta, mapa, bluza in cuier, pe pervaz afara, oriunde dar nu mai mult de 20...30 de metri de mini camera PX-300.

     Poti folosi orice marca si orice model de telefon smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa ai activata o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru 2...3 ore de transmisie LIVE continua. Vei lasa telefonul pe sillent, dezactivezi toate soneriile si vibratiile si astfel daca te va suna cineva in timpul examenului nu te va incurca cu nimic, nu te va da de gol.

     La nici un examen nu este permis accesul cu telefoane mobile in sala de examen, dar nimeni nu te controleaza decat daca dai tu de banuit ceva(esti o fire mai emotiva...te inrosesti, te panichezi....te apuci de vorbit in examen, etc). Astfel sa ascunzi un telefon mobil undeva la tine nu este o mare problema. Daca totusi nu vrei sa ai un telefon mobil la tine exista si PX-300 Plus la care cartela SIM intra direct in mini camera si care se conecteaza automat la internet.

     Daca totusi NU vrei sa ai un telefon asupra ta, exista modelul PX-300 Plus, la care NU mai este nevoie de telefon mobil in sala de examen. Detalii aici

Avantaje PX-300:
   - transmite imagini LIVE in orice locatie de pe glob ce are acces la internet cu MAX 1...2 secunde intarziere !
   - imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
   - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
   - daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferitesimultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!
   - acumulator reincarcabil SONY LiPo de mare densitate integrat in minicamera ce confera pana la 4 ore de autonomie
   - tot ansamblul fiind foarte subtire(~1cm) il poti ascunde foarte usor si nu mai iese in relief prin haine ca la PX-200
   - mult mai usor de ascuns vara cand te imbraci subtire(mai ales la doamne/domnisoare) deoarece:
        - la PX-300 antena are doar 7cm fata de PX-200 care are 20cm
        - la PX-200 ai cutia RX cat un pachet de tigari + antena 20cm + bateria externa separata aproape la fel de mare si 2 fire
        - la PX-300 ai cutia RX cat un pachet de tigari dar un sfert din grosime cu antena 7cmbaterie interna si un singur fir
   - PX-300 este echipata cu un nou model de camera in nasture ce are un unghi de vizualizare cu 30% mai mare, astfel va trimite subiectele de pe o pagina A4 mai rapid.

Specificatii:
   - Autonomie acumulator: pana la 4h
   - Timp de incarcare: ~ 2h
   - Compatibilitate: cu orice telefon SmartPhone
   - Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria PX-200

Setul cuprinde:
   - camera PX-300
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - manual de utilizare foarte detailat
   - certificat de garantie


Path: > > Camera Video in Nasture PX-300