Stick BlueTooth pt Casca Japoneza Afisare la marime maxima

Stick BlueTooth pt Microcasca

Acest produs este pt cazul cand dv aveti deja o microcasca mc100....mc1600, e universal(se potriveste la toate microcastile japoneze mai putin cele pe timpan) si doriti sa folositi acest mic stic in locul telefonului modificat sau orice alt dispozitiv.

Cel mai vandut sistem de copiat al tuturor timpurilor cu CEL MAI SENSIBIL MICROFON!

Model NOU 2016:
     - Functie de Raspuns Automat la apel,
     - Functie de apel a ultimului numar din lista de apeluri,
     - Functie de inchis apel.

Toate aceste functii fara sa fie nevoie sa umbli la telefonul mobil!

Detalii

Disponibilitate: Livrare in 24h !

199,00 lei

ATENTIE: Acest sistem de copiat foloseste un BlueTooth ORIGINAL de Nokia si este universal compatibil - se poate folosi cu orice marca si model de telefon mobil. Pe piata veti gasi sisteme asemanatoare dar produse de firme care atunci auziti prima data.
      Aceste bluetoothuri sunt de proasta calitate:
            - microfonul nu este suficient de sensibil si esti nevoit sa soptesti subiectele mai tare riscand sa fii reperat de supraveghetor,
            - nu de putine ori bateria se termina prematur, bluetoothul se inchide, sunetul se comuta pe telefon si se aude in sala cum ti se dicteaza deoarece cel ce iti sopteste nu are de unde sa stie ca tie ti s-a comutat pe difuzor. Din 2004 de cand vindem casti de copiat credeti-ne ca destule cazuri de acest fel am auzit. Pe piata sunt vanzatori care au poze cu sisteme Nokia (peste 90% copiate de la noi de pe site, de aceea acum punem numere de telefon pe poze) dar in colet veti primi altceva, deci Atentie!

      Sistemele de copiat cu BlueTooth Nokia - Microsoft:
            - au cel mai sensibil microfon dintre toate castile de copiat - cel de acasa va auzi si cum paseste cineva prin incapere,
            - autonomia acumulatorului este foarte mare: GARANTAT 6 ore!
            - sunetul din casca este mai clar.

            - au functie de Raspuns Automat la Apel si de apel a ultimului numar din lista de apeluri, restul au doar de raspuns(trebuie sa apesi cu degetul, NU e automat) si inchis apel.


     La acest sistem NU EXISTA absolut nici un fel de fir! Totul e wireless, iar dupa ce ati conectat bluetooth-ul la telefonul dv, orice alt telefon sau dispozitiv de detectat nu il mai poate gasi. Conexiunea devine ascunsa,este monopoint!

Cel mai vandut sistem de copiat al tuturor timpurilor cu CEL MAI SENSIBIL MICROFON!

Acest produs NU include si microcasca. Este pt situatia cand aveti un alt sistem (de care nu sunteti multumit de exemplu: pix, telefon modificat, ceas gsm, etc) si vreti sa achizitionati un sistem profesional pentru MicroCasca dv.

Mai multe detalii despre produs cat si setul complet(casca inclusa) gasiti: aici.

 Pachetul contine: 

- 1 x dispozitiv Nokia-Microsoft special modificat,
- 1 x Manual de utilizare cu explicatii detailate de utilizare,
- 1 x Certificat de garantie 36 Luni.


Path: > > Stick BlueTooth pt Microcasca