Baterie SONY 337 pt Microcasti

Baterii 337 sau se pot folosi la casca de copiat, la ceasuri, fiind cele mai mici baterii care exista. Avem modelul SONY ORIGINAL made in Japan cu oxid de argint ceea ce le confera o autonomie foarte buna.

ATENTIE mare la bateriile contrafacute care te vor tine nu mai mult de 2 ore, vezi mai jos cum sa le deosebesti.

Detalii

baterie-337

Disponibilitate: Livrare in 24h !

10,00 lei

Baterii 337 sau SR416SW se pot folosi la casti de copiat japoneze, la ceasuri, fiind cele mai mici baterii care exista. Avem modelul SONY ORIGINAL made in Japan cu oxid de argint ceea ce le confera o autonomie foarte buna.

      Tot mai multi clienti ni se plang ca bateriile cumparate de la diversi "unici importatori" nu tin mai mult de 1...2 ore. E si normal sa se intample asa atat timp cat in microcasca puneti o baterie de proasta calitate. Din dorinta de a face profit cat mai mare administratorii unor siteuri de profil care se autodeclara "unici importatori" sau luate de pe OLX.ro, cumpara baterii cat mai ieftine pt a putea veni pe piata cu un pret cat mai bun si a tine pasul cu pretul adevaratilor mari importatori si astfel ajungeti sa cumparati baterii contrafacute care se descarca in mijlocul examenului. Bateriile SONY sunt cele mai calitative de pe piata si sunt mai bune decat Varta sau Renata si cu mult mult mult peste Maxwell (Maxwell sunt cele mai proaste).

Variantele Contrafacute arata asa:


  • Product Name:Baterie SONY 337 pt Microcasti
  • Product Reference: baterie-337
  • Price: lei
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Baterii 337 sau se pot folosi la casca de copiat, la ceasuri, fiind cele mai mici baterii care exista. Avem modelul  SONY ORIGINAL   made in Japan  cu oxid de argint ceea ce le confera o autonomie foarte buna. ATENTIE   mare la bateriile contrafacute care te vor tine nu mai mult de 2 ore, vezi mai jos cum sa le deosebesti.
Path: > > Baterie SONY 337 pt Microcasti